Ana sayfa Dizi Haberleri Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu kötüden iyiye dönüyor! Partneri Sümeyye Aydoğan ortalarda gözükmüyor!

Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu kötüden iyiye dönüyor! Partneri Sümeyye Aydoğan ortalarda gözükmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İsmail Hacıoğlu, bir sezon içinde iki farklı dizi ve birbirine tam zıt iki karakter ile izleyicilerin karşısında olacağı için ilginç bir süreç yaşıyor. Mahkum isimli dizide kötülük saçan birisi olarak izlediğimiz oyuncu, bu hikayenin final yapmasının ardından yine aynı kanalda bu sefer iyilik dağıtacak.

Fox TV ekranında Mahkum dizisi düşük gelen reytingleri sonucu 29 Ekim’deki 31. bölümü ile birlikte final yaptı. Savaş ve Barış karakterlerinde izlediğimiz İsmail Hacıoğlu, kötülükleri ile meşhur birisini öyle başarılı canlandırdı ki, izleyiciler bir kez daha hayran kaldı.

Oyuncu bu dizinin ardından bir kez daha Fox TV ekranında bu sefer öğrenmen Evgin karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2023 yılının ilk ayında izleyicilerin karşısına çıkması beklenen Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu’na eşlik edecek isimler; Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Feride Çetin, Merve Bulut ve Merve Şen oldular.

Taçsız Prenses dizisinin yayınlanan fragmanlarına bakılır ise iyilik dağıtmaya kendisini adamış bir öğretmen olarak izleyeceğimiz oyuncu, Mahkum dizisinin tam zıttı olan bir karakter ile yine hayranlarını mest edecek gibi gözüküyor.

Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu kötüden iyiye dönüyor! Partneri Sümeyye Aydoğan ortalarda gözükmüyor! 7

İsmail Hacıoğlu’nu özellikle takip eden ve projelerini hiç kaçırmayan geniş bir izleyici kitlesi var. Ayrıca Sümeyye Aydoğan da Duy Beni isimli dizideki Melisa karakteri ile büyük çıkış sergiledi. Genç oyuncu yeni dizide kadın başrol olarak büyük bir fırsat buldu.

İsmail Hacıoğlu ile Sümeyye Aydoğan partnerliğinin ekrana nasıl yansıyacağı da merak ediliyor ve dizi hayranları Taçsız Prenses projesini heyecanla bekliyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise diziden şimdiye kadar 3 fragman yayınlanmasına rağmen Sümeyye Aydoğan’ın hiçbir sahnesinin olmaması eleştirildi. Dizi hayranları genç oyuncunun yeni imajını ve rolünü çok merak ediyor. Taçsız Prenses dizisi genç oyuncu için büyük bir kariyer fırsatı olarak görülüyor.