Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin yeni filmindeki imajıyla hayranlarını şaşırtacak!..

Bahar Şahin yeni filmindeki imajıyla hayranlarını şaşırtacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  2015 yılında Ulan İstanbul isimli dizi ile setlere adım atan oyuncu Bahar Şahin, O Hayat Benim dizisindeki ‘Müge’ karakteri ile geniş bir kitle tarafından tanındı.

Zalim İstanbul dizisindeki ‘Ceren’ karakteri ile kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu, Duran isimli dijital dizinin yanı sıra Gülümse Kaderine isimli kısa süren televizyon dizisiyle de 2022 yılında ekrandaydı.

Bahar Şahin  ayrıca son dönemde 3 faklı sinema filminin de kadrosunda yer aldı. Zevcat ve Hiç isimli projelerin ardından Bahar Şahin’in adını, çekimlerine yeni başlanan Roza adlı filmde de görüyoruz.

Roza filminin Mersin’deki çekimlerinden sosyal medyada paylaşılan fotoğraf kareleri, oyuncunun bu defa farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacağını gösteriyor.

Belçim Bilgin ile Fikret Kuşkan ikilisini başrolde buluşturan Roza filmi oyuncuya yeniden güçlü bir dram dizisinde yer alma fırsatı vermiş oldu. Bahar Şahin, daha önce büyük ilgi gören Zalim İstanbul dizisinde yine Fikret Kuşkan ile birlikte kamera karşısına geçmişti. Genç oyuncu Roza ile bir kez daha usta oyuncuyla aynı seti paylaşma fırsatını elde etmiş oldu.

Mevsimlik işçi olarak Urfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin dramını beyaz perdeye aktaran Roza; eğitimsizliğin, ekonomik sıkıntıların ve törenin nasıl yıkıcı etkileri olduğunu gözler önüne serecek. Bahar Şahin’in filmdeki imajı da rolü ile ilgili merakı artırdı.