Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hakkında yapılan utanılacak hata ve Kerem Kupacı’nın mesajı!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hakkında yapılan utanılacak hata ve Kerem Kupacı’nın mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam için son birkaç gündür bazı internet sitelerinde final yapacağına yönelik hatalı haberler yer aldı. Aslında bu haberler işin uzmanı olmayan editörlerin, Baba dizisinin final yapacağı konusu ile karıştırıldığı için gerçekleşti. İsmini vermek istemediğimiz ama çok bilinen internet sitelerinde “Ben Bu Cihana Sığımazam dizisine direnemedi final yapıyor” şeklindeki bir başlık üzerinden hatalı içerik, internet ortamında tık almak için birçok site tarafından da bazı cümleler değiştirilerek paylaşıldı.

Aslında bu haberi hazırlayanların ne diziden haberi vardı, ne de aldığı reytinglerle aslında ne kadar iyi konumda olduğunu biliyordu. Böyle bir diziyi atv’nin yayından kaldırması gibi bir durum da ortada yok. Ancak internet ortamında diziler konusundan tık almaya çalışan çok meşhur yayın organlarının Baba dizisi ile karşılaştırma yaparken hatalı ifadeler sonucu sanki Ben Bu Cihana Sığımazam için bir final kararı varmış algısını yaratmalarını görmek üzücüydü. Dikkat: İnternet ortamında aşağıdaki başlıklarla sunulan haberlere itibar etmeyiniz.

Bazı dizi hayranları bu haberleri görüp de olumsuz etkilenmiş olabilir. Ancak dizinin tecrübeli isimlerinden Kerem Kupacı, yaptığı açıklama ile sette çalışmalara devam ettiklerini ifade etti. Hem de yoğun bir şekilde çalışan ekip, İstanbul’un birçok bölgesinde çekimler yapıyor. Ancak daha çok ekibin Şile tarafında çekimlerini yoğunlaştırdığını da belirtelim.

Dizide Ethem karakteri ile yine yeteneklerini sergileyen Kerem Kupası, bir süredir setlerde yer almıyordu.

2019 yılında final yapan Kalk Gidelim isimli dizide Halil karakteri ile yer alan ve çok de beğeni toplayan Kerem Kupacı, 1999 yılında başladığı kariyerinde birbirinden farklı dizilerle dikkatleri üzerine çekti. Hayat Bilgisi dizisindeki Pikaçu Kerem karakteri ile çok sevilen oyuncu, Kırgın Çiçekler isimli unutulmaz dizide de Sedat karakteri ile yer almıştı.

Kerem Kupacı’nın 3 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönmesini sağlayan proje, Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv yapımı oldu. Oyuncu, “Herkes birbirine devrederek daha da büyütmeye çalışıyoruz işimizi. Uzaktayız, Şile’de çekiyoruz. Büyük kısmında Şile’deyiz ama İstanbul’un her yerinde çekiyoruz. Zor olsa da güzel” diye konuştu.

Kerem Kupacı, ayrıca instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da sette ne kadar eğlendiklerini ve her şeyin yolunda gittiğini gösteriyor.

Dizinin çekimleri yoğun bir tempoda devam ederken, oyuncular yorgunluklarına rağmen işlerini ciddiyetle yapmayı sürdürüyor.