Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin yeni dizisi Çöp Adam’a benzeyen bir başka dizi daha var!

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin yeni dizisi Çöp Adam’a benzeyen bir başka dizi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir OGM Pictures firmasının hazırlıklarını sürdürdüğü Çöp Adam isimli dizi gündemde yer almayı sürdürüyor. Başrolde Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin buluşması da diziyi sosyal medyada fazlasıyla öne çıkarttı. İki başarılı oyuncunun hem uyumları hem de enerjileri şimdiden büyük merak konusu oldu.

Ön hazırlıkları bir süredir devam eden dizinin çekimlerine geçtiğimiz gün başlandığı duyurulmuştu. Star TV’de ekrana gelecek dizi için ekip titiz bir çalışma yürütüyor. Çöp Adam isimli yeni dizi, Türk televizyon sektöründe örneğine pek de rastlanılan tarzda bir dizi olmayacak. İki tecrübeli senarist Melek Gençoğlu ile Su Ersöz’ün hikayesini yazmakta olduğu Çöp Adam dizisinde, saplantılı bir adam ile onun mahzene kapattığı bir kadının hikayesi.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin yeni dizisi Çöp Adam'a benzeyen bir başka dizi daha var! 8

Tamer ve Peri isimli karakterlerin aşk öyküsü olarak da öne çıkan dizinin hikayesindeki en önemli detay, saplantılarla dolu bir adamın bambaşka bir dünya yaratma isteği olacak.

Peri karakterinin hayatını bir anda değiştirecek olan Tamer, esareti altındaki kadına duygusal anlamda da bağlanacak gibi gözüküyor.

Çöp Adam dizisinin hikayesine benzer bir dizinin Kanal 7 ekranında da tanıtımlarının yapıldığını biliyor musunuz? Yemin isimli günlük diziyi dördüncü sezonda bitiren Kanal 7, yeni bir günlük dizi için Karamel Yapım’dan bir proje istedi.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin yeni dizisi Çöp Adam'a benzeyen bir başka dizi daha var! 9

Esaret isimli dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. Cenk Torun ile, Fas doğumlu Mahassine Merabet başrolde yer alıyor. Dizinin yayınlanan fragmanında bir adam, zincirlere bağlayarak mahzene kapattığı kadının çektiği büyük ızdırap dikkatlerden kaçmadı.

Yakında Kanal 7 ekranında yayınlanacak olan Esaret dizisinin hikaye noktasında Çöp Adam projesini hatırlatması da ilgi çekici bir gelişme oldu. İki farklı yapım firmasının, iki farklı projesinde hikayenin benzerlikler taşıması ilginç bir tesadüf oldu.

İşte merakla beklenen Esaret dizisinin ilk fragmanı:

Çöp Adam projesi ise tabii çok farklı bir hikaye ile geliyor ama iki dizinin ana çıkış noktasının kadını esaret altına alan durumu olması da bir hayli ilginç oldu.

Çöp Adam dizisinde; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Hülya Şen, Elçin Afacan, Cankat Aydos gibi isimler de rol alacak.