Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Beni tanımayanlar dalga geçiyor’ ! Elçin Sangu’dan Kiralık Aşk itirafı geldi, hayranları yine çıldıracak!

‘Beni tanımayanlar dalga geçiyor’ ! Elçin Sangu’dan Kiralık Aşk itirafı geldi, hayranları yine çıldıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu hayranlığı özellikle Güney Amerika’da o kadar büyük bir patlama yaptı ki, oyuncunun hiçbir anını kaçırmak istemeyen büyük bir kitlesi oluştu. Ünlü oyuncunun bu noktaya gelmesinde Kiralık Aşk dizisinin yayınlandığı dönem sonrasında yıllar içinde farklı ülkelere satışının yapılması ve her yayınlandığı ülkede de büyük ilgi görmesinin büyük etkisi var.

Spor yorumcusu ve gazeteci Mehmet Demirkol’un youtube’daki Socrates Dergi kanalında Elçin Sangu ile röportaj videosu geçtiğimiz yıl teknik sorunlarla yayınlanamadı. Ancak daha önceden böyle bir duyuru yapılması ve programın da paylaşılmamış olması Elçin Sangu hayranlarında büyük tepkiye neden oldu.

Socrates Dergi kanalında bu program geçtiğimiz Ekim ayında gecikmeli olarak paylaşıldı ve hayranları yine Elçin Sangu’nun zekasına hayran kaldıklarını belirten yorumlar paylaştı. Mehmet Demirkol, daha önce yaşanan aksaklığı şöyle anlattı: “Geçen sene bir program çektik ama teknik bir arıza oldu, seste bir problem oldu yayınlayamadık. Güney Amerika’dan çok fazla tepki geldi. Bize de takım taraftarları çok kızıyorlar, bu daha korkunç bir şeymiş.”

'Beni tanımayanlar dalga geçiyor' ! Elçin Sangu'dan itiraf geldi, hayranları yine çıldıracak! 1

Mehmet Demirkol, futbol takımlarını takip eden fanatiklerden bile daha can sıkıcı yorumlar aldıkları için bu sözleri söyleme ihtiyacı hissetti.

Elçin Sangu da “Muhtemelen çok iyi şeyler söylememişlerdir. Google translate de yetmeyebilir” diye konuştu. Özellikle Elçin Sangu’nun yurt dışındaki kadın hayranlarının bu teknik arıza sorununu kabul etmediklerini belirten Mehmet Demirkol, gelen yorumlara çok şaşırdıklarını ifade etti.

Elçin Sangu da bu teknik sorunun gerçek olduğunu ve altında başka bir sebep aranmaması gerektiğini belirterek “Gerçekten teknik arıza oldu, hepimiz bunun bilincindeyiz. Hiçbir sorunumuz yok, yeni baştan çekiyoruz, bir daha yayınlayacağız” diye konuştu.

Elçin Sangu’nun programda yaptığı açıklamalara da hayranları hem zekasını hem de karizmasını ortaya koyduğu için büyük ilgi gösterdi. Özellikle de Güney Amerika’daki Elçin Sangu hayranlarının çok sayıda yorumda bulunması da dikkatlerden kaçmadı. Oyuncunun hayranları, “Çok doğal, çok enerjik birisi. Hayranlıkla ve yüzümde bir gülümsemeyle izledim” şeklinde yorumlarla övgülerini de iletmeyi ihmal etmedi.

Programın İngilizce alt yazılı olarak yayınlanması da yurt dışındaki Elçin Sangu hayranlarının sohbeti takip edebilmesi için iyi düşünülmüş bir çözüm oldu.

Elçin Sangu’nun hayranlarının ne kadar geniş bir coğrafyaya yayıldığı ile ilgili şu sözleri de akıllarda dursun: “Dalga geçiyorlar genelde. Hep böyle sayfanın altına yorumlar geldiği zaman, beni takip etmeyip, sonradan görenler ‘Yorumlara bak Birleşmiş Milletler gibi, ben böyle olduğunu bilmiyordum’ diyerek, dalga geçiyorlar. Çünkü gerçekten Birleşmiş Milletler’e döndü. Kiralık Aşk’ın satılması ile oldu.”