Ana sayfa Sosyal Medya Şahmaran’ın iki yakışıklısı bir arada; İşte Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir!

Şahmaran’ın iki yakışıklısı bir arada; İşte Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çekimleri Adana’da gerçekleştirilen Netflix’de yayınlanacak Şahmaran dizisi merakla bekleniyor.  Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in başrolünde yer aldığı dizi ile ilgili pek çok bilinmeyen var. Dizinin Adana’daki çekimleri gizlilik içerisinde yürütülüyor.

Ancak setten yapılan paylaşımlar merakı iyice arttırıyor. Dizide yer alan oyunculardan biri de genç neslin başarılı oyuncularından olan Mert Ramazan Demir.

Şu sıralar ekranlarda olan Yalı Çapkını dizisiyle büyük bir şöhret yakalayan oyuncu, Şahmaran dizisindeki rol arkadaşı Burak Deniz ile pozunu “Bitikspor” notuyla instagram hesabında yayınladı.

Şahmaran'ın iki yakışıklısı bir arada; İşte Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir! 8

Fotoğraf, ekranların iki yakışıklı oyuncusunun hayranlarını mest etti. Yapımcılığını Tims&B Productions’ın üstlendiği ve Pınar Bulut’un senaryosunu yazdığı, Umur Turugay’ın yönetmenliğini yaptığı Şahmaran dizisinde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir ile birlikte Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayşe Lebriz ve Nilay Erdönmez rol alıyor.

Şahmaran'ın iki yakışıklısı bir arada; İşte Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir! 9

Çekimleri Adana’da yapılan ve iki sezonu biten dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak yakında izleyici ile buluşacak.
400 yaşındaki aslında yılan olan bir grup üniversitelinin hikayesinin anlatılacağı dizide, yılan oldukları belli olmasın diye gözlerini lensle kapatan karakterlerin hikayelerine yer verilecek.

Serenay Sarıkaya da geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamada kendisinin de artık beklemekten sıkıldığını söylemiş ve Şahmaran’ın Ocak ayında yayında olacağı bilgisini paylaşmıştı.