Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oktay Kaynarca’nın seçtiği yeni kariyer yolculuğunu birçok meslektaşı da tercih etmeye başladı!

Oktay Kaynarca’nın seçtiği yeni kariyer yolculuğunu birçok meslektaşı da tercih etmeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca, son dönemde hem dizi oyuncusu olarak hem de yapımcı olarak yoluna devam ediyor. 2022 yılının başlarında bir yapım şirketi kuran Kaynarca, yeni sezonda atv ekranında büyük başarılar kazanan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli diziyle de öne çıkan isimlerden birisi oldu.

Oktay Kaynarca gibi son dönemde hem oyuncu olarak setlerde yer alan hem de yapımcılık konusunda da adımlar atan isimler artıyor. Tolgahan Sayışman bu isimlerden birisi. Oyuncu kurduğu yapım şirketi ile bazı projeler ortaya çıkardı ve yeni sezonda Hayreddin isimli yeni TRT1 dizisinin başrolünde yer alacak.

Oktay Kaynarca'nın seçtiği yeni kariyer yolculuğunu birçok meslektaşı da tercih etmeye başladı! 8

Ayrıca Kadir Doğulu da yine hem yapımcı hem de oyuncu olarak Gecenin Ucunda dizi projesini sürdürüyor. Oyuncu hem müzik hem dizi hem de oyunculuk konularında kariyerinde yeni açılımlar yaparak ilerlemeyi tercih ediyor.

Bu ünlü isimlere bir yenisi daha eklendi. Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan da artık hem yapımcı hem de oyuncu olarak projelerde yerini alacak.

Bir yapım şirketi kurduğunu belirten Taylan, son dönemde Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezonları ile çok konuşulan isimlerden birisi olmuştu.

Oktay Kaynarca'nın seçtiği yeni kariyer yolculuğunu birçok meslektaşı da tercih etmeye başladı! 9

Ayrıca NTV’de yaptığı Empati isimli programla da gündeme gelen oyuncu, kariyerindeki yeni dönemi şu sözlerle anlattı:

“Bir yapım şirketi kurduk. Artık dijitale ve sinemaya işler yapacağız. Hem oyunculuğa hem de yapımcılığa devam edeceğim. Vakti geldikçe konuşuruz.”