Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek 8.bölüm fragmanı dram dolu! Nehir Erdoğan’ın gözyaşları sel oldu!

Benim Adım Melek 8.bölüm fragmanı dram dolu! Nehir Erdoğan’ın gözyaşları sel oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranlarında güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla Çarşamba günlerine damga vuran “Benim Adım Melek” heyecan ve duygu dolu serüvenine devam ediyor. Dizinin başrollerini; Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un kaleme aldığı “Benim Adım Melek” 8. yeni bölümü ile 13 Kasım Çarşamba akşamı TRT1 ekranına geliyor.

Nehir Erdoğan’ın etkileyici performansıyla reytinglerde de çok iyi durumda bulunan TRT1 dizisi, 8.bölümde adeta drama izleyiciyi doyuracak.

Üst üste felaket haberleri geliyor.

17 yıldır baba olmayı bekliyordu ama yine hüsran yaşanacak.Eve ateş düşecek… Melek gözyaşları ile izleyicileri kahredecek.

İşte dram dolu 8.bölüm fragmanı:

Peki 7. bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar!

Alpay, sonunda istediğini elde eder. Küçük Seyitali’yle Almanya’ya gitmek için havaalanındadır.

Defne, istemeden de olsa babasının oyununa alet olur ve şüpheleri üzerine çeker. Almanya’da kendisini bekleyen sürprizi öğrenen Alpay’ın yeni planı ne olacak?

Seyitali, yaşanan bunca olaydan sonra Melek’e babalığını yapacak mı?

Geçmişte yaşamaya devam eden Mithat, yine kime, neden düşman kesilecek?

Defne, avlunun ortasında perişan halde herkese suçsuz olduğunu anlatmaya çalışırken Kadriye’nin çığlığıyla arada kalan Melek, Kadriye’ye mi yardım edecek yoksa kızı Defne’ye mi?