Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi hayranlarına yeni yıl müjdesi!

Benim Adım Melek dizisi hayranlarına yeni yıl müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek, dün akşam ekrana gelen 46.bölümü ile birlikte 2020 yılını geride bırakmış oldu. 2. sezonu devam eden ve kemik izleyici kitlesine hitap eden dizinin dram hikayesi hızlı akmaya devam ediyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi başrolde buluşturan Benim Adım Melek dizisinde izleyici için yeni yıl müjdesi var.

Her şeyden önce dizi Ocak ayının başlarında geçtiğimiz sezonlarda birçok dizinin ara vermesi gibi bir durumla karşılaşmayacak. Benim Adım Melek dizisinin 47. yeni bölümün 6 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacağı TRT1 tarafından duyuruldu ve fragman da paylaşıldı.

Melek ve Halil çocukları dertleri ve yaşanan acılar derken yaşamın hızla akıp gittiğini görüyor. Halil, “O zaman neyi bekliyoruz. Ben daha fazla beklemek istemiyorum” diyor… Melek de “Beklemeyelim” diyerek onu onaylıyor. İki aşık bu günler için çok bekledi ama mutluluğa ulaşmak onların da hakkı.

2021 yılının ilk müjdesi evlilik oldu… Melek ve Halil evlilik kararı aldıklarını babalarına da açıkladı. Ailelerin nasıl bir tavır takınacağı merakla bekleniyor. Ancak TRT1 dizisi yeni yıla bir müjde ile başlıyor. Bu müjde dizinin hayranlarını da çok mutlu edecek. Zira uzun süredir dramdan geçilmiyordu, şimdi eğlenceli bir düğün ve ailelerin daha sıkı birbirine tutunması gerçekleşebilir.

Seyit Ali’nin “Eğer kızım mutlu olacaksa verdim gitti. Allah mesut bahtiyar etsin” şeklindeki sözleri ise bir engelle karşılaşmayabileceklerini anlatıyor. Bakalım Melek 2021 yılına evlenerek girebilecek mi? İzleyiciler dramın yoğun olduğu dizide Melek ve Halil’in evliliklerinin önüne engeller çıkmasından da endişe ediyor.

Benim Adım Melek dizisinin heyecanlı bölümleri yeni yılda da devam edecek. Güçlü oyunculuk performansları ile Mehmet Çevik, Nizam Namidar, Kaan Çakır gibi isimleri yine ekranda izleyeceksiniz. İşte dizinin 6 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak olan 47. bölüm fragmanı: