Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’ten ayrıldığını sanılan oyuncu geri döndü!

Benim Adım Melek’ten ayrıldığını sanılan oyuncu geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden olan Benim Adım Melek, dram ağırlıklı güçlü hikayesi ile yoluna devam ediyor. Reytingleri ortalama seviyede de olsa, kemik bir izleyici grubuna hitap eden yapım, izleyicilerini her bölümde şaşırtmaya da devam ediyor.

Melek’in kanser hastalığı zaten birçok dramın nedeni olurken, uzun süre ailenin bunu bilmemesi, babasının çok geç öğrenmesi gibi konular eleştirilere de neden olmuştu. Ancak Melek’in hastalığını babası Seyit Ali’nin öğrenmesinden sonraki bölümlerde ise izleyiciler daha da çok keyif almaya başladı. Özellikle de Mehmet Çevik, güçlü oyunculuk performansı ile izleyicileri mest etmişti.

Mehmet Çevik’in Benim Adım Melek dizisinin son 2 bölümünde görünmemesi ise hayranlarını bir hayli üzdü. Kimi izleyiciler usta aktörün ayrıldığını düşündü. Ancak sağlık sorunları yaşayan Çevik, 2 haftalık aradan sonra 47. bölüm ile birlikte yeniden dizide görünecek.

6 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak olan 47.bölümden itibaren dizinin hayranları, usta oyuncuyu yeniden güçlü oyunculuk performansı ile ekranda izleyebilecek. Mehmet Çevik, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile de müjdeyi verdi.

Benim Adım Melek'ten ayrıldığını sanılan oyuncu geri döndü! 7

Instagram’da yaptığı paylaşımlara, “Abi diziden ayrıldınız mı? Neden yoksunuz?” gibi sorular bırakan hayranları, oyuncunun yapıma veda mı ettiğini, ara mı verdiğini tam olarak anlayamamıştı.

Mehmet Çevik’in setten yaptığı paylaşımın ardından 6 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 47.bölüm fragmanında da yer alması herkesi çok mutlu etti.

2021 yılında da izleyicilerinin yüreklerini yakacak sahnelerle ekrana gelecek olan dizide, bazı mutlu anlara da şahit olacaksınız. Halil ve Melek’in evlilik kararı alması ve Seyit Ali’nin de kızını verdiğini açıklaması 47. bölümde güzel anlara şahit olacağınızı anlatıyor.