Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisi yeniden başlıyor, özleyenlere büyük sürpriz!

Benim Adım Melek dizisi yeniden başlıyor, özleyenlere büyük sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Geçen sezon TRT1 ekranında 66. bölümü ile birlikte final yapan Benim Adım Melek dizisini seven çok sayıda izleyici bulunuyor. Nehir Erdoğan ile Kutsi’yi bir araya getiren dizi 2 sezon devam etti.

Dizinin ağır bir dram hikayesi olması ve başarılı oyunculuk performansları iyi reytingler almasını sağladı. Benim Adım Melek dizisi Gaziantep’te çekildi ve yöre halkı da tüm ekibe yoğun bir ilgi gösterdi.

TRT1 ekranında 66. bölümü ile birlikte Mayıs ayında final yapan dizi yeniden ekranlara dönüş yapıyor. Tekrar bölümleri ile bu sefer Kanal 7 ekranında diziyi izleyebilirsiniz.

Kanal 7’den yapılan duyuruda dizinin haftanın her günü akşam saatlerinde izleyici ile buluşacağı duyuruldu. Pazartesi’den Cumartesi’ye dizi saat 21.15’te ekranda olacak. Pazar akşamları ise dizinin 22.20’de izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Ece Özdikici gibi önemli oyuncuları kadrosunda buluşturan Benim Adım Melek dizisi, evlatlarının yanında kalmak için çabalayan bir anne ve sevdasını kalbine gizleyen bir aşığın öyküsünü izleyiciye aktarıyor.

9 Aralık Perşembe günü saat 21.15’ten itibaren Benim Adım Melek dizisini haftanın her akşamı Kanal 7 ekranında izleyebilirsiniz.