Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız ve Sıla Türkoğlu’ndan sonra Gökberk Demirci de kariyeri için çok akıllı bir işe adım attı!

Özge Yağız ve Sıla Türkoğlu’ndan sonra Gökberk Demirci de kariyeri için çok akıllı bir işe adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan Yemin dizisiyle çok beğenilen Özge Yağız, ikinci sezon sonunda projeye veda etmiş ve kendisine yepyeni bir kariyer çizmişti. Günlük bir diziden sonra ana akım televizyon kanallarında yayınlanan dizilerde rol alan Özge Yağız için, iyi bir kariyer sürecinin yaşandığını söyleyebiliriz.

Bir başka örnek olarak da, Emanet dizisiyle parlayan Sıla Türkoğlu’nu göstermek mümkün. Yine bir günlük dizide çok başarılı çıkış yapan ve geçen yıl yaz döneminde bu hikayeden ayrılan oyuncu, kendisine yeni bir yol çizdi. Oyuncu, şimdilerde sezonun en etkili dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti’nde Doğa karakteriyle başrolde bulunuyor.

Yine Kanal 7 ekranında yayınlanan Yemin dizisi ile büyük bir çıkış sergileyen Gökberk Demirci de, meslektaşı gibi günlük bir dizide parladı ve şimdi de sezonun en etkili yapımlarından birisiyle anlaştı. Özge Yağız’ın Yemin dizisindeki eski partneri olan Gökberk Demirci, Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisiyle anlaştı.

Oyuncunun instagram hesabından yeni dizisindeki rol arkadaşları ile fotoğrafını paylaşması da hayranlarını çok heyecanlandırdı. Özge Yağız ile Yemin dizisinde başarılı bir çıkış yapan Gökberk Demirci, partnerinin ayrılmasına rağmen bu projede kalarak sadakat sergilemişti.

Özge Yağız ve Sıla Türkoğlu'ndan sonra Gökberk Demirci de kariyeri için çok akıllı bir işe adım attı! 7

Şimdi ise Gökberk Demirci’nin artık Kanal D ekranında ikinci sezonu ile başarılı şekilde yoluna devam eden Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesine katılması hayranlarını mutlu eden bir gelişme oldu.

Yeteneklerini çok beğenilen ve tutmuş bir dizide sergileyecek olan Gökberk Demirci için bu karar akıllı bir strateji olarak gözüküyor. İki sezon ekranda yer alan, ünlü isimleri bir araya toplayan ve hikayesiyle de çok sevilen Üç Kız Kardeş dizisi, Kartal karakteri ile genç oyuncuya iyi gelecektir.

Gökberk Demirci hayranları da şimdiden Kartal karakterinin hikayedeki etkinliğini merak ediyor. Dizide Berker Güven’in canlandırdığı Somer ile, Özgü Kaya’nın canlandırdığı Türkan arasındaki aşk bitiyor.

Türkan’ın karşısına bu sefer Kartal karakteri çıkıyor. Kartal, dizinin üçüncü sezonuna damga vuracak ve Gökberk Demirci’yi izleyiciler asıl gelecek sezon çok daha etkili bir şekilde ekranda görme fırsatı bulacak.