Ana sayfa Dizi Haberleri Halil İbrahim Ceyhan’ın Emanet gibi günlük bir dizi ile elde ettiği şöhret bir ders hikayesi!

Halil İbrahim Ceyhan’ın Emanet gibi günlük bir dizi ile elde ettiği şöhret bir ders hikayesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisi günlük yayınlanan bir yapım ve hafta içi izleyicilerle buluşuyor. Yayınlandığı Kanal 7’nin belirli bir izleyici grubu var ama izlenme oranlarına bakıldığı zaman ana akım televizyon kanallarının gerisinde olduğunu söylemek lazım.

Tüm bu dezavantajlara rağmen Halil İbrahim Ceyhan’ın sosyal medyada bu kadar büyük ilgi görmesi şaşırtıcı bir başarı. Zira genç oyuncu, ilk iki sezonda Sıla Türkoğlu ile birlikte çok başarılı bir kariyer çıkışı yaşadı. Türkoğlu, projeden ayrılarak Kızılcık Şerbeti ile kendisine yeni bir yol çizdi ve çok da iyi geri dönüşler alıyor.

Halil İbrahim Ceyhan'ın Emanet gibi günlük bir dizi ile elde ettiği şöhret bir ders hikayesi! 8

Emanet dizisinde kalan ve yeni partner ile yola devam eden Halil İbrahim Ceyhan’a gösterilen ilgide de yükseliş gözlemleniyor. Oyuncu, en popüler dizi oyuncuları arasında gösteriliyor ve sosyal medyadaki ilginin de öyle belirli bir dönemde gerçekleşen ve sonra sönecek bir ilgi olmadığını söylemek lazım.

Halil İbrahim Ceyhan uzun süredir sosyal medyada parlıyor. Emanet dizisinde bir sezon daha geride kalırken, Halil İbrahim Ceyhan da yoğun geçen sezonun ardından bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu, “Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Dolu dolu bir sezonu geride bıraktık. Güzel arkadaşlıklar, dostluklar, tecrübeler biriktirdik. Sevgi ve saygıyla tüm Emanet ekibine çok teşekkürler” diye yazdı.

Emanet dizisinde bir sezon daha biterken, Halil İbrahim Ceyhan’ın sosyal medya üzerinden parlaması ve milyonlarca izleyiciyi peşinden sürüklemesi artarak devam edecek gibi gözüküyor.

Halil İbrahim Ceyhan'ın Emanet gibi günlük bir dizi ile elde ettiği şöhret bir ders hikayesi! 9

Oyuncunun ana akım bir televizyon kanalında yayınlanmıyor olsa bile, hem de günlük bir dizi sayesinde bu kadar büyük popülerlik elde etmesi daha öne örneklerini de bildiğimiz, önemli bir başarı.

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Hazal Subaşı ve Erkan Meriç gibi isimler de yine günlük dizilerle parladılar ve bugün en popüler dizilerde yer alan, aranılan isimler oldular. Halil İbrahim Ceyhan için Emanet projesinin bitmesinin ardından benzer bir sürecin yaşanacağı, birçok teklif alacağı ve en popüler dizilerde başrolde yer alacağı beklentisi artıyor.