Ana sayfa Sosyal Medya Ne Engin Akyürek, ne Akın Akınözü ne de Barış Arduç hepsinden daha popüler Halil İbrahim Ceyhan oldu!

Ne Engin Akyürek, ne Akın Akınözü ne de Barış Arduç hepsinden daha popüler Halil İbrahim Ceyhan oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya üzerinde en çok konuşulan erkek oyuncular araştırması yapan DigiLup tarafından yayınlanan sonuçlar çok şaşırtıcı oldu. Emanet dizisinde başrolde yer alan Halil İbrahim Ceylan, rakiplerini bibbir eleyerek birincilik kürsüsüne çıktı.

Son 1 ay içinde sosyal medyada yapılan paylaşımlar üzerinden gerçekleştirilen bu araştırmadı 2 milyon 300 binden daha fazla hakkında ileti paylaşılan Halil İbrahim Ceyhan, tüm ünlü rakiplerinin önüne geçmeyi başardı. Kanal 7 ekranında yayınlanan günlük bir dizinin başrol oyuncusunun bu noktaya gelebileceğini kim tahmin edebilirdi ki?

Listenin ikinci sırasında geçtiğimiz hafta final yapan Tuzak dizisinin başrol oyuncusu Akın Akınözü bulunuyor. Oyuncunun, Hercai projesinden bu yana çok geniş bir hayran kitlesi bulunuyor ve Tuzak dizisi de yurt dışındaki hayranları fazlasıyla etkiledi.

Kardeşlerim dizisinde son dönemde öne çıkan oyunculardan Yiğit Koçak ve, Recep Usta üçüncülüğü paylaşırken, Onur Seyit Yaran da dördüncü sırada yer aldı. Engin Altan Düzyatan da Çöp adam dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduran bir isim ve 1 ay içinde 1 milyon 100’den fazla ileti ile yine dördüncü sırayı elde etti.

Ne Engin Akyürek, ne Akın Akınözü ne de Barış Arduç hepsinden daha popüler Halil İbrahim Ceyhan oldu! 7

Adım Farah dizisiyle gündemde olan Engin Akyürek listenin beşinci sırasında bulunuyor. Veda Mektubu dizisinin başrollerinden Emre Kıvılcım’ın altıncı olduğu bu listede, TRT1’deki Yürek Çıkmazı dizisinin başarılı ismi Alp Navruz da 7. durumda.

Barış Arduç’un Alparslan gibi çok yüksek reytingler alan bir dizinin başrolü olmasına rağmen 8. sırada bulunduğu listede, Doğukan Güngör 9. oldu ve 10. sırada da Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir bulunuyor.

Listede sadece birinci sıradaki Halil İbrahim Ceyhan, ana akım bir televizyon kanalında haftalık bir dizide yer almayan tek isim. Yani diğer oyuncular çok fazla izleyicinin takip ettiği televizyon kanallarındaki projelerde yer alırken, Halil İbrahim Ceyhan, daha az izleyicinin seyrettiği Kanal 7’deki bir dizide yer alarak bile birincilik elde ederek çok önemli bir başarı sergilemiş oldu.