Ana sayfa Dizi Haberleri Halil İbrahim Ceyhan hayranları sevinse mi, yoksa üzülmesi karar vermek zor!

Halil İbrahim Ceyhan hayranları sevinse mi, yoksa üzülmesi karar vermek zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Karamel Yapım tarafından hazırlanan ve Kanal 7 ekranında 3 sezon boyunca yayınlanan günlük dizi Emanet ile ilgili alınan yeni karar dikkatleri çekti. Halil İbrahim Ceyhan’ın ilk iki sezonda Sıla Türkoğlu ile başrolünde yer aldığı Emanet dizisi, 7 Eylül 2020 tarihinde başladı.

416. bölümde yaşanan bu büyük ayrılığın ardından üçüncü sezonda hikayeye Nana Stambolishvili katıldı. Nana’ya üçüncü sezonda izleyiciler alışırken, dördüncü sezonda da devam etmesi kararı verilen Emanet dizisi, hayranlar tarafından yeni bölümleri heyecanla beklenen bir yapım konumunda.

Halil İbrahim Ceyhan’ın canlandırdığı Yaman Kırımlı karakteri ile bir anda parladığı, sosyal medyada çok geniş bir kitleye hitap ettiği Emanet dizisi, yeni sezonda yepyeni bir anlayış ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

İlk 3 sezonda hafta içi beş gün yayınlanan Emanet dizisi, artık sadece Cumartesi ve Pazar akşamları ekrana gelecek. Hafta sonu saat 19.00’da yeni bölümlerin yayınlanması dizinin takipçileri için iyi bir durum gibi gözükse de, artık Emanet projesinin sona doğru adım adım yaklaştığının mesajı olarak da algılanıyor.

Halil İbrahim Ceyhan hayranları sevinse mi, yoksa üzülmesi karar vermek zor! 7

Zira benzer bir başarıyı kazanan Yemin isimli günlük dizi de son sezonunda hafta sonu yayınlanmış ve daha sonra da Kanal 7 tarafından yayından kaldırılmıştı. Şimdi birçok izleyici Emanet dizisinin devam etmesine seviniyor ama, sezon sonunda bir final ihtimalinin de endişesini yaşıyor.

Halil İbrahim Ceyhan hayranları dizinin devam etmesine sevinirken, sezon sonunda bir final ihtimali de Yemin dizisinin akıbetine bakınca akılları kurcalamaya başladı.