Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde küçücük mutluluk fazla, iki karakter ayrılık havası estirdi!

Benim Adım Melek dizisinde küçücük mutluluk fazla, iki karakter ayrılık havası estirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinde izleyiciler en çok da Halil ile Melek’in evlenmesini, mutlu bir yuva kurmasını bekledi. Dizinin en başından bu yana en talihsiz iki karakterin hayata yeniden tutunması, gerçek hayata yönelik verilen mesaj nedeniyle de çok önemliydi.

İkinci bir şansın insan hayatı için ne kadar kıymetli olduğunu da anlatan bu evlilik sonunda 60. bölümde gerçekleşti. Gaziantep’te çekimleri yapılan dizide bu hafta düğün vardı. İzleyiciler mutluluktan havalara uçtu. Zira dizide bugüne kadar hep olumsuzluklar öne çıkıyordu. Ancak dün akşam evlilik ve mutluluk teması öne çıkartıldı.

Benim Adım Melek dizisinde küçücük mutluluk fazla, iki karakter ayrılık havası esterdi! 1

Dizinin 60. bölümünün reytinglerinin geçtiğimiz haftalara göre bir miktar yüksek gelmesinin altında da bu mutlu anların etkisi fazlaydı… Ancak bu mutlu sahneler Benim Adım Melek dizisinin 66. bölümüyle birlikte final yapacağının ortaya çıkmasından sonra geldi.

Geride sadece 6 bölüm kaldı. Dizinin hayranları şimdi Melek ve Halil’in mutlu anlarını görmek istiyor. Ancak dizide mutluluk için ayrılan zaman kısa. Nehir Erdoğan ve Kutsi ikilisinin yine başarılı performanslar ortaya koyduğu dizide nikah sahnesi de çok ilgi gördü.

Şimdiye kadar dram ve mutsuzluk üzerine gelişen senaryoda, finale doğru daha mutlu ve umut dolu anlar yaşanır mı? İzleyiciler böyle bekliyor belki ama yine olaylar bitmeyecek.

14 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 61.bölümden ilk fragman paylaşıldı. İkra ile Mithat’ın vurulması yeni bölüme damgasını vuracak. İkisinin yerde yattığı anlar izleyenleri çok üzdü.

Hele ki bir önceki bölümde Melek ile Halil’in evlenmesi ile gelen mutlu anlara gölge düştü.

Benim Adım Melek dizisinde küçücük mutluluk fazla, iki karakter ayrılık havası esterdi! 2

Yine bu olayın ardından da Alpay çıktı. Kaan Çakır’ın muhteşem performans sergilediği dizinin yeni bölümünde iki oyuncunun finalden önce ayrılıp ayrılmayacağı merak edilmeye başlandı.

“İkra ile Mithat ölmesin” diye yorum bırakan dizinin hayranları sosyal medyada senaristlere yine isyan ediyor.

Dizinin 61.bölümünde İkra ile Mithat’ın durumları netleşecek. İkra karakterine Şifanur Gül hayat veriyor. Dizide Mithat karakterini ise Saim Güveloğlu canlandırıyor. Güveloğlu, dizi boyuncaçok önemli performanslar ortaya koydu ve hayranlardan büyük destek gördü.