Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fahriye Evcen kararını verdi, dizi bekleyenlere mesajı var!

Fahriye Evcen kararını verdi, dizi bekleyenlere mesajı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen yaklaşık 4 yıldır dizilerde rol almıyor. Oğlu Karan’a hamile kalması ve sonrasında doğum süreci ve pandemi derken oyuncu uzun süre setlerden uzakta kaldı… Fahriye Evcen hayranları ise artık oyuncunun yeniden kariyerine odaklanmasını bekliyor. Oyuncu da benzer bir düşüncede.

Fahriye Evcen, “Artık yavaş yavaş tempomu artırıyorum. Projelere bakıyorum, değerlendiriyorum. Başlatacağımız bir takım güzel işler var” diyerek ilk müjdeyi verdi. Dijital mi yoksa televizyon dizisi mi? Son dönemde birçok oyuncu için böyle bir seçim hakkı var. Fahriye Evcen ise böyle bir ayırım yapmak istemiyor.

Ünlü oyuncu, “Ayırt etmiyorum. Hepsi benim için çok değerli ve kıymetli. Gelen projelere o platform veya bu platform… Her türlü değerli ve kıymetli diye değerlendiriyoruz. Dijitalin de artık çok önemli bir yeri var, dolayısıyla onlara da bakıyoruz, değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Fahriye Evcen’e canlandırmak istediği tarihi bir karakter olup olmadığı soruldu. Son dönemde güzel projeler olduğu değerlendirmesine katıldığını belirten oyuncu, “Güzel yapımlar var, neden olmasın. Kendimi hiçbir zaman bir çerçeve koymuyorum. Gelen her şeyi değerlendiriyorum. Oto biyografi neden olmasın. Çok da güzel olur” açıklamasını yaptı.