Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin yükselişini durduracak yeni karar!

Kardeşlerim dizisinin yükselişini durduracak yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son haftalarda atv ekranında yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinin müthiş bir çıkışını izliyoruz. Özellikle tüm kişiler kategorisinde TRT1’un reyting birincisi olan Gönül Dağı dizisine rakip geldi… Kardeşlerim dizisi hem konusu hem de ilgi çeken karakterleri ile yükselişini sürdürüyor.

atv’nin bu sezon için büyük sürpriz yapan dram dizisinde hikaye iyice derinleşirken, izleyiciler de yapıma bir hayli bağlanmış durumda. Sürekli reyting yükselten, her hafta izleyici sayısını artırarak ilerleyen Kardeşlerim, adeta birinciliği de Gönül Dağı’ndan alabilecek performanslar ortaya koymakta.

Dizinin AB ve ABC1 performansları da her geçen hafta artıyor ki, bu durum da çok dikkat çekici oldu. Kardeşlerim dizisinin bu yükselişinin en önemli nedeni ise Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı isimli rakiplerinin düşme trendinde olmasıydı. Zaten Sen Çal Kapımı, Haziran ayına ertelendi. Kuzey Yıldızı da Haziran ortasında final yapacak. Yani Kardeşlerim’in önü çok açıktı. Ancak bu durum değişiyor.

Kardeşlerim dizisi ilk 7 bölümde izleyicileri toplamayı başardı. Ancak 10 Nisan Cumartesi akşamı bu sefer Savaşçı dizisi gibi dişli bir rakibi daha olacak. Fox TV’nin 4 sezonu başarıyla geçen Savaşçı dizisini yayınlama kararı son dakika sürprizi oldu. 10 Nisan Cumartesi akşamı Savaşçı 100. bölümü ile ekranda olacak.

Yenilenen kadrosu ile gelen Savaşçı’nın reyting dengelerini değiştirmesi bekleniyor. Kardeşlerim dizisinin de bu durumdan olumsuz etkilenmesi bekleniyor. Ancak atv dizisinin yükselişinin durup durmayacağı veya ne kadar gerileme yaşayacağı gibi konular ancak reytingler ortaya çıktığı zaman anlaşılabilecek.

10 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak olan Kardeşlerim 8. bölüm yine çok heyecanlı ve dramın sosunun da bol olduğu bir bölüm olacak. İşte Kardeşlerim 8. bölüm 2. fragmanı: