Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinde Kutsi aşkı yine sette buldu ama bu sefer farklı!

Benim Adım Melek dizisinde Kutsi aşkı yine sette buldu ama bu sefer farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisi, dram hikayesi olarak izleyicileri fazlasıyla etkiliyor. Melek karakterinde Nehir Erdoğan ve Halil olarak da Kutsi başrolleri paylaşıyor. Dizinin setinden ise çok ilginç bir aşk iddiası ortaya çıktı.

Benim Adım Melek dizisinde çocuk Seyit Ali karakterine hayat veren Poyraz Ar’ın sette oğlunu yalnız bırakmayan annesi Sibel Ülker ile Kutsi’nin tanışıklıklarının aşka dönüştüğü ortaya çıktı. Sosyal medyaya da ikilinin fotoğrafı düşünce bu aşk bir iddia olmaktan çıktı ve bu fotoğraf ile de kanıtlanmış oldu.

Benim Adım Melek dizisinde Kutsi aşkı yine sette buldu ama bu sefer farklı! 8

Sibel Ülker, instagram hesabından Kutsi ile fotoğrafını yayınlayarak aşkı duyuran kişi oldu. 7 yıl boyunca Feyza Çıpa ile aşk yaşayan Kutsi, 6 ay önce ayrılmıştı. Ayrılığın nedeninin ise Kutsi’nin evliliğe bir türlü yanaşmaması olarak belirtilmişti.

Dizi için Gaziantep’te bulunan ünlü oyuncu, aşkı yine sette buldu. Ancak bu sefer Kutsi, çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesine gönlünü kaptırdı.

Poyraz Ar ile de çok yakından ilgilenen ünlü oyuncunun neden böyle davrandığı da bu aşkın ortaya çıkması ile anlaşılmış oldu.

Benim Adım Melek dizisinde Kutsi aşkı yine sette buldu ama bu sefer farklı! 9

İkinci sezonu ile yoluna emin adımlarla TRT1 ekranında devam eden Benim Adım Melek dizisinde Kutsi başarılı performansıyla da hayranlarından büyük ilgi görüyor.