Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde önce izleyiciyi delirttiler, şimdi de söylemeye karar verdiler!

Benim Adım Melek dizisinde önce izleyiciyi delirttiler, şimdi de söylemeye karar verdiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinin bu hafta 33. yeni bölümü yayınlanacak. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin de ikinci sezonuyla ekrana dönüşünde, Benim Adım Melek’in performansı merak ediliyor. Eylül başında izleyici ile buluşan dizin geçtiğimiz hafta reytinglerini düzeltme yolunda önemli bir adım atmıştı. Bakalım yükseliş devam edecek mi?

Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizide haftalardır izleyicilerin artık gıcık olduğu bir durum var. Melek’in kanser olduğunu hala bilmeyenler var. Bunlardan birisi de babası Seyit Ali… Melek’e çok ağır davranışlar sergileniyor ama senaristler ısrarla bu durumu sürdürmek çabasındaydı.

33. bölümden 2. fragman yayınlandı ve sonunda Seyit Ali, kızının durumunu merak etti. “Senin neyin var” diye sorular sormaya başlayan Seyit Ali, bu hafta Melek’in hastalığını öğrenecek mi bilinmiyor ama senaristler izleyicinin artık çıldırdığını görmüş olmalı ki, adım attılar.

Birçok izleyici de “Ne olur artık öğrensinler” diyerek bu durumun artık geride kalması gerektiğini belirten yorumlarıyla sosyal medyada dikkat çekiyor.

Melek’in hastalığı ilerledikçe Halil de iyice kederlendi. Benim Adım Melek dizisi 33. bölümünde yine izleyicilere gözyaşı dökmek düşecek. İşte yeni görüntüler: