Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinin Kadriye’si Hande Kaptan atv’nin yeni dizisinde!

Benim Adım Melek dizisinin Kadriye’si Hande Kaptan atv’nin yeni dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1985 yılında dünyaya gelen Hande Kaptan, hem Gazi Üniversitesi hem de Bilkent Üniversitesi’nde eğitim gördü. Bilkent’te oyunculuk okuyan Hande Kaptan, 2011 yılında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl isimli fenomen dizide Carmina karakteri ile dizi setlerine adım attı.

Benim İçin Üzülme, Yılanların Öcü ve Şahane Damat isimli yapımlarda izlediğimiz oyuncu, en son Benim Adım Melek isimli TRT1 dizisinde Kadriye Karadağ karakterini canlandırmıştı. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, 2022 yılında yeni bir diziyle yeniden ekrana dönüş yapacak.

Hande Kaptan, Koliba Film tarafından hazırlıkları devam eden Okul Yolunda isimli dizide kendisine yer buldu. Çekimlerine Ocak ayında başlanacak olan projede Fatih Al ile Nihal Büyükağaç ile daha önceden anlaşma sağlanmıştı.

Okul Yolunda dizisine Hande Kaptan ile birlikte Yunus Emre Yıldırımer’in de katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Sadullah Celen’in yönetmenliğini yapacağı yeni dizinin hikayesini Filiz Alpgezmen yazıyor. Dizinin Şubat ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.