Ana sayfa Dizi Haberleri Bu akşam Kanunsuz Topraklar’ın olmaması Annemizi Sakarken için büyük fırsat!

Bu akşam Kanunsuz Topraklar’ın olmaması Annemizi Sakarken için büyük fırsat!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi setlerini bu aralar koronavirüs vurdu. Bu hafta birçok dizi koronavirüs sebebiyle sete ara verdi. Bunlardan biri de Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar. Bu durum yeni başlayan ve reyting sıkıntısı çeken Annemizi Saklarken’e yarayacak. Zira Kanunsuz Topraklar izleyicisi muhtemelen Annemizi Saklarken’i tercih edecek.

Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak sadece iki dizi var kanallarda: Sadakatsiz ve Annemizi Saklarken. Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar, Fındık Hatçe karakterini canlandıran genç oyuncu Hazar Motan’ın Covid 19 testi pozitif çıkması üzerine çekimlere ara verdi.

Geçen sezondan bu yana devam eden Sadakatsiz’in artık belli bir izleyici kitlesi var. Ancak Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken çok yeni bir dizi. Dolayısıyla Kanunsuz Topraklar’ın izleyicisi bu akşam muhtemelen Annemizi Saklarken dizisini tercih edecek. Bu da Annemizi Saklarken dizisi için büyük bir fırsat anlamına geliyor.

Bu akşam Kanunsuz Topraklar’ın olmaması Annemizi Sakarken için büyük fırsat! 7

Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı Annemizi Saklarken dizisinde, henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan’ın Dündar ve ailesiyle tanıştıktan sonra değişen hayatı anlatılıyor. OJO Pictures tarafından çekilen dizinin bu akşam dördüncü bölümü ekrana gelecek.

Annemizi Saklarken ezber bozan hikayesine rağmen izleyicilerden beklediği ilgiyi bir türlü bulamadı. Dizi dördüncü haftasına girerken reytinglerde bir hayli kötü gidiyor. Ancak Annemizi Saklarken bu akşamki fırsatı iyi değerlendirebilirse reytinglerde yükseliş sağlayabilir.

Star TV dizisi Annemizi Saklarken’de bu akşam şunlar olacak: Dündar’ı ve gelecekle ilgili kurduğu hayalleri kaybetmekten korkan Handan, çocuklar ve evlilik kararı arasında araftadır. Derya’nın Handan’ın kızı olduğunu zaten öğrenmiş olan Bora ise, babasının Handan’la ilgili planlarından habersiz öğrendiği gerçeği sindirmeye çalışır. Derya ve Bora arasındaki tansiyon giderek yükselirken, Barış’ın Derya’nın çizimlerini görmesi, Derya ve Bora için yeni bir dönemin habercisidir. Diğer yanda, Derya ve Handan’ın pamuk ipliğine bağlı olan anne kız ilişkileri günden güne gerilirken, ne evlilikten ne de çocuklardan vazgeçemeyen Handan, Dündar’a kendince taktik yapar fakat taktiği ters teper.