Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek izleyicileri sıkıldı, senaristler sakız gibi uzatmaktan sıkılmadı!

Benim Adım Melek izleyicileri sıkıldı, senaristler sakız gibi uzatmaktan sıkılmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinde senaristler bir konuya takıldı mı, adeta sakız gibi uzatıyor. Önce Melek’in hastalığını kimsenin duymaması için gösterilen ve bir sezona yayılan gizleme tavrı… Ardından ilik bulunması ve Melek’in kurtulması için yaşatılan uzun süreç… Şimdi de Melek ve Halil evlenmesin diye Alpay’ın türlü türlü numaraları…

Benim Adım Melek dizisinin 2 sezonda şimdiye kadar yayınlanan 53 bölümün kabaca özeti bu… İzleyiciler de artık hikayede başka konuları görmek istiyor. Farklı olaylar, umut dolu anlar, neşeli, güzel ve aşk dolu sahneler de bulmak istiyor.

Nehir Erdoğan, Kutsi, Mehmet Çevik, Kaan Çakır, Rabia Soytürk, Mustafa Mert Koç gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizide Melek ile Halil’in evlenememesi olayının da artık suyu çıktı. Senaristler sakız gibi uzatmaya devam ediyor ama izleyici artık Alpay etrafında şekillenen sahnelerden rahatsız…

Kaan Çakır başarıyla bu karaktere hayat veriyor. Alpay dizinin kötü adamı, mikseri tamam ama her şeyin de bir sınırı var. Benim Adım Melek hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda “Şu Alpay’dan bir kurtulamadık. Daha yaratıcı senaryolar görelim. Alpay’ın saçma oyunları ve buna boyun eğlemeleri sıktı artık” diye yorumlar bırakıyor.

Bazı dizi hayranları kötülerin hep kazanan tarafta gibi gösterilmesinden rahatsız oldukları için artık diziyi izleyemediklerini ifade ediyor. Hikayenin artık can sıkıcı bir hale gelmekte olduğu konusunda sosyal medyadan senaristleri uyaran Benim Adım Melek hayranları, diziden iyice soğuduklarını ifade ediyor.

Benim Adım Melek dizisinin 24 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 54. bölümünde bu sefer Alpay, Melek ile Halil’in evlenmek için atacakları adımı engellemek için önlerine çıkıyor.

Melek, Halil ile Alpay’ın anlaşmasını da o karşılaşmada öğrenecek. Peki Melek ne yapacak? İşte bu sorunun yanıtı merakla bekleniyor.