Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde ani ayrılık kararının sonu kötü olacak!

Son Yaz dizisinde ani ayrılık kararının sonu kötü olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Son Yaz dizisi başarılı hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile göz doldurmaya devam ediyor. Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı diziden yine etkili bir bölüm geliyor.

Canan ve Selim’in ayrılık kararları, boşanmaları derken şimdi de Akgün’ün İzmir’den ayrılıp İstanbul’a dönme kararı her şeyi birbirine karıştıracak. Dizide Akgün bu yeni kararı ile en çok da Yağmur’u yaralayacak. Yağmur bunu kabul etmek istemeyecek ve ayrılık fikrine bile katlanamayacak.

Son Yaz dizisinin 8. yeni bölümünde Akgün’ün ayrılık kararı sonrası bunu gerçekleştirecek mi? Ancak bir başka gelişme daha var ki, Akgün, büyük acı yaşayacak. Babasını affetmeyeceğini söyleyen Akgün, babası Selçuk Taşkın’ın ölüm haberini alacak. Selçuk karakterine hayat veren Arif Pişkin de böylelikle diziden ayrılmış oldu. Bu ayrılık Akgün adına büyük bir pişmanlığı da beraberinde getirecek.

Son Yaz dizisinde ani ayrılık kararının sonu kötü olacak! 8

Peki Son Yaz dizisinin 8. yeni bölümünde izleyicileri başka neler bekliyor? İşte diziden özet bilgiler ve yeni fragman:

Selim’in tanığının ölümünden kendini sorumlu tutan Canan hala yaşadığı olayın etkisinden kurtulamamıştır. Selim, Canan’ı teselli etmeye çalışsa da o da bu olaydan kötü etkilenmiştir. Akgün, Yağmur için endişelenirken kendi babasının ölüm haberini alır ve Selim’le beraber cenazeye katılmak üzere İstanbul’a giderler.

Son Yaz dizisinde ani ayrılık kararının sonu kötü olacak! 9

Akgün babasını affetmeyeceğini söylemiş olsa da ölümü onu çok üzer. Ancak bu üzüntüsü yerini bir sürprize bırakacaktır. Cenaze dönüşü Selim hızla köstebeğin peşine düşerken Akgün ise Selim’e söylediği yalanların vicdan azabına dayanamaz ve temelli İstanbul’a dönmeye karar verir.

Yağmur, Akgün’ün bu kararını kabullenmek istemez. Akgün ise İstanbul’a dönmeden önce görülecek son hesabın peşine düştüğünde Selim’in köstebeğe hazırladığı tuzağa doğru yol aldığından habersizdir.

Son Yaz dizisinin 19 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan 8.bölüm 2. fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.