Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek, verdiği mesajlarla adeta devleşiyor!

Benim Adım Melek, verdiği mesajlarla adeta devleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinin her yeni bölümü izleyicilerde daha da büyük etki bırakıyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 32. bölümü ekrana geldi. Yine heyecanlı sahnelerle dolu olan yeni bölümde birçok olay yaşandı.

Ekran başına geçen ve soluksuz bir şekilde diziye kitlenen izleyiciler, ikinci sezondan oldukça memnun. Rahatsızlık veren en ciddi konu ise Melek’in hastalığı meselesinin saklanması konusunun ısrarla sürmesi…

Halil ve Melek’in mutlu oldukları anlar izleyiciler için bir şölen gibi… İki karakterin keyifli hallerini ekranda görüp de mutlu olan izleyiciler zaten ağır bir dram hikayesi olan Benim Adım Melek’te çokça gözyaşı dökecek sahne buluyor.

İzleyicileri sıkmadan ve heyecanlı sahnelerle ikinci sezonda başarılı şekilde yoluna devam eden dizinin toplumdaki ön yargıları ortaya koyan sahneleri de izleyicileri derinden etkiliyor. Sosyal medyada bir dizi izleyicisinin şu yorumuna dikkatinizi çekiyoruz:

“Ayakta ve yürekten alkışlıyorum. Yapım senaryo tüm ekibi. Oyuncuları büyük küçük emek veren herkesi. Toplumumuzdaki ön yargıları ortaya koydukları için. Ailenin önemini değerini vurguladıkları için. Birliğin beraberliğin her şeyin üstesinden geleceğini gösterdikleri için. Hiç bir şey için geç olmadığını, yapılabileceklerin tamda şuan olduğunu anlattıkları için. Aile büyüklerinin de hatalarının olabileceği gibi yanlışlardan dolayı pişmanlığı yaşayabildiklerini anlattığınız için. Sevginin umudun huzurun her aile her birey için olmazsa olmaz olduğunu bir kez daha gösterdiniz için.Toplumsal mesajlarınız çok değerli ve anlamlı. Lütfen aynı düşünce ve incelikle devam edin kendi adıma çok teşekkür ederim, yine çok duygulandım ve gururlandım.”

Diziyi ekranda izleyemeyenler için youtube’da tam olarak yayınlanan bölümü izleyerek büyük bir fırsat da bulmuş durumda. İşte 32. bölümün tamamı:

Benim Adım Melek dizisinin 32. bölümünde yaşananların detayı şöyle:

Alpay’ın sünnete gelmesiyle herkes şoke olurken Alpay, kendisinin davet edilmediği yerde oğlunun da işi olmadığını söyler. Nitekim Melek Halil’le zaman geçirmekten çocuklarıyla ilgilenmemektedir. Konaktaki gerginlik Melek’in fenalaşmasına sebep olur. Melek hastalığını saklamaya devam edebilecek midir?

Alpay’ın tutuklanmasıyla Funda evi terk eder. Kenan intikam yolunda yürümeye hızla devam ederken Kadriye’nin göz koyduğu, Kenan’ın evi kime kısmet olacaktır? Mahmut ve Kadriye’nin çifte mutluluğuyla sevinen Karadağlarda eski günlerdeki gibi bir akşam planı yapılmaktadır.

Çocukların anneleri ve dedeleri arasında köprü olma çalışmaları bu sefer başarılı olacak mıdır? Cumali Melekleri Halfeti’de gördüğünü ona söylemediği için kendisine kırılan dostunun gönlünü almaya niyetlenirken hapisten çıkan ve içinde yanan öfke ateşini harlayan Alpay nasıl bir yıkıma sebep olacaktır?