Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere olay yaptı, Sadakatsiz dizisinin fragmanı bile şoke ediyor!

Cansu Dere olay yaptı, Sadakatsiz dizisinin fragmanı bile şoke ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ezel dizisinin Eyşan’ı olarak hafızalardan silinmeyen Cansu Dere, geçen sezon Ferhat ile Şirin dizisinde rol almıştı. Ünlü oyuncunun hayranları neden böyle bir yapımda bulunduğu konusunda sorgulama yapmış, sosyal medyada eleştirilerini paylaşmıştı. Zaten Ferhat ile Şirin dizisi de kısa sürede, hem de final bile yaptırılmadan yayından kaldırıldı.

Cansu Dere hayranları için kısa süreli ve pek de memnun olmadıkları bir buluşmaydı. Yeni sezonda ise ünlü oyuncu hayranlarını tatmin edebilecek bir yapım ile geliyor. BBC’nin Doctor Foster isimli dizisinden uyarlanan Sadakatsiz isimli yapımda güçlü bir kadın karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, aradığı gibi bir role kavuştu.

Cansu Dere olay yaptı, Sadakatsiz dizisinin fragmanı bile şoke ediyor! 7

Dizinin fragmanı yayınlandı ve ilk bölüm tarihi de 7 Ekim Çarşamba olarak açıklandı. Caner Cindoruk ile partner olan Cansu Dere’nin performansı ve karakterin detayları da merak ediliyor.

Aldatılan bir kadının neler yapabileceğini gösterecek olan Cansu Dere için sosyal medyada çok olumlu yorumlar var. Fragman çok beğenildi. Cansu Dere ve Caner Cindoruk uyumunun da iyi olduğu ilk görüntülerden yansıyor.

Burak Sergen ve Melis Sezin’in de kadroda yer aldığı Sadakatsiz dizisinden ilk fragman paylaşıldı.

“Aldatılan kadının öfkesi, cehennem ateşinden beterdir” sözüne yakışan görüntüler ilgi gördü.

Tarzıyla ve güzelliği ile de dikkat çeken Cansu Dere’nin hayranlarının çok beğendiği fragmanı videoda bulabilirsiniz.