Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek’e kocaman alkış, geri dönüş böyle yapılır!

Benim Adım Melek’e kocaman alkış, geri dönüş böyle yapılır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisi ilk sezonku kasvetli yapısından kurtuldu. İkinci sezon bambaşka başladı ve aksiyonu bol sahnelerin yanı sıra toplumun değer yargılarının insanların hayatlarında nelere mal olduğunu gösteren sahneleri ile daha da etkileyici bir hal almaya başladı.

Ailenin önemini de çok doğru bir noktadan anlatan Benim Adım Melek dizisinin ilk sezonun sonlarına doğru düşen reytinglerinin de ikinci sezon ile birlikte toparlandığı görülüyor. 23 Eylül Çarşamba akşamı 32. bölümü yayınlanan TRT1’in dizisinin reytingde yükselmesinin sebebi ise hikayesinin daha da ilginç bir noktaya doğru sürüklenmesi. İzleyiciler diziye yeniden sarıldı. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizide Melek ve Halil’in duygusal sahnelerinin ve neşeli anlarının da bu yükselişte bir payı mutlaka vardır.

Benim Adım Melek dizisi 32. bölümünün totalde 4,22, AB’de 4,64 ve ABC1’de 4,79 reyting elde etmesi çok önemli bir gelişme. Zira bu bir geri dönüş.Bu dizinin ikinci sezonda da ayakta duracağını gösteren bir işaret. Totalde günü 6., AB’de 5. ve ABC1’de ise yine 6. sırada tamamlayan dizi için her şey olumlu seyrediyor.

30 Eylül Çarşamba akşamı Doğduğun Ev Kaderindir 2. sezona başlıyor. Ayrıca 7 Ekim’de Kanal D’nin Sadakatsiz isimli diziside yeni rekip olarak ortaya çıkacak. Kuruluş Osman’ın da Ekim ayında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Yani Çarşamba akşamları reyting rekabeti çok kızışacak. Benim Adım Melek’in henüz rakipleri tam olarak ekrana gelmemiş iken reytingini yükseltmesi iyi bir gelişme oldu.

30 Eylül’de yayınlanacak olan 33. bölümden ilk görüntülerde paylaşıldı. Alpay’ın hanı yakması ve sonrasında yaşananlar izleyicileri derinden etkileyecek.