Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek’in Ömer’i Mustafa Mert Koç hangi güzel oyuncuya gönlünü kaptırdı?

Benim Adım Melek’in Ömer’i Mustafa Mert Koç hangi güzel oyuncuya gönlünü kaptırdı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bodrum’da yaz aşkı başkadır sözü şimdilerde Mustafa Mert Koç için de geçerli oldu. Kulislere yansıyan bilgiler son olarak Benim Adım Melek dizisinde Ömer karakterini canlandıran genç oyuncunun gönlünün bir meslektaşına kaptırdığını gösteriyor.

2015 yılında Yeter isimli dizideki Mert karakteri ile dikkat çeken, Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Onur olarak izlediğimiz oyuncu, Şahin Tepesi’nin ardından asıl çıkışını ise Benim Adım Melek dizisindeki Ömer karakteri ile yapmıştı. İki sezon süren dizinin en etkili karakterlerinden birisine hayat veren Mustafa Mert Koç, dizinin finalinin ardından tatile çıktı. İşte bu tatil sırasında da oyuncunun gönlünü Melisa Aslı Pamuk’a kaptırdığı ortaya çıktı.

Benim Adım Melek'in Ömer'i Mustafa Mert Koç hangi güzel oyuncuya gönlünü kaptırdı? 7

Magazin haberlerine yansıyan bilgilere göre iki genç oyuncu Bodrum tatili sırasında ortak arkadaşları vasıtası ile tanıştı. Birbirlerine kısa sürede anlaşan ikilinin yaz sıcaklığında bir aşka başladıklarını bilgileri geliyor.

En son Kırmızı Oda dizisinde Mitra karakterine hayat veren Melisa Aslı Pamuk, ayrıca TRT1 için hazırlanan Hay Sultan isimli dizide de bulundu…

Bodrum’da tatillerine devam eden ikilinin aşk yaşadıklarının ortaya çıkması ise hayranlarını bir hayli şaşırttı.