Ana sayfa Sosyal Medya Mustafa Mert Koç’un kariyeri için Yaz Şarkısı dizisinin çok özel bir anlamı olacak!

Mustafa Mert Koç’un kariyeri için Yaz Şarkısı dizisinin çok özel bir anlamı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz Şarkısı isimli Fox TV dizisi, yaz döneminin heyecanla beklenen dizilerinden birisi olarak gözüküyor. İlk bölümü 9 Temmuz Pazar akşamı yayınlanacak olan diziye Fox TV’de büyük önem veriyor.

Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinin de ilgi çekmesi bekleniyor. Okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayaline tutunan ve o hayali gerçekleştirmeye çalışan Yaz karakterinin hayatının anlatıldığı dizi, aynı zamanda erkek başrol olan Mustafa Mert Koç için de çok anlamlı bir proje oldu.

Benim Adım Melek dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan, geniş bir hayran kitlesine ulaşan Mustafa Mert Koç, sonraki süreçte bir süre dinlenmeye karar vermiş ve o süreçte de müzik ile ilgilenmişti. Müzik kariyerine çıkardığı albüm ile başlayan oyuncu, yeni dizisinde de KM Müzik şirketinin sahibi olarak yer alıyor.

Mustafa Mert Koç'un kariyeri için Yaz Şarkısı dizisinin çok özel bir anlamı olacak! 7

Kemal Sonay karakteri ile dizinin hikayesinde yer alan Mustafa Mert Koç, son yıllarda kaybettiği popülerliğini yeniden yakalamaya çalışan ünlü bir şarkıcı rolüyle dikkatleri çekecek.

Oyuncunun müzik kariyerine geçen sene adım atmasının ardından, seçtiği televizyon dizisinin de yine müzisyen kimliğini öne çıkartabilecek bir yapım olması hayranlarının ilgisini çekecek gibi gözüküyor.

Yaz Şarkısı dizisi Mustafa Mert Koç’un şarkılar söyleyerek hayranlarını etkileyebileceği, müzik kariyerine de olumlu katkı yapabilecek bir proje olarak oyuncuya çok şey katacak gibi duruyor.