Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz Şarkısı dizisi Mustafa Mert Koç için hem şansı hem talihsizliği bir arada yaşattı!

Yaz Şarkısı dizisi Mustafa Mert Koç için hem şansı hem talihsizliği bir arada yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz Şarkısı isimli Fox TV dizisi, pazar akşamlarının eğlenceli yapımlarından birisi olarak öne çıktı. Dizinin başrollerinde Mustafa Mert Koç ile Nilsu Berfin Aktaş bir araya geldi.

Başrol ikilisinin gençlik enerjisi ve uyumları izleyicilerin de ilgilisini çekti. Ancak bu ilginin sonucu olan reytingler Fox TV’yi tatmin edemediği için Yaz Şarkısı dizisinin 27 Ağustos Pazar akşamı final yapması yönünde bir karar alındığı basına yansıdı. 8. bölümü ile birlikte vedaya hazırlanan dizinin başrol erkek oyuncusu olan Mustafa Mert Koç için önemli bir şans olduğunu belirtmek lazım.

Benim Adım Melek isimli dram dizisinde çok etkili bir çıkış yapan oyuncu, bir süre setlere ara vermiş ve müzik çalışmaları ile dikkat çekmişti. Albüm de çıkartan ve sesiyle de hayranlarını büyülemeye başlayan Mustafa Mert Koç, müzik konusundaki adımlarını da destekleyecek bir dizi bulabildiği için Yaz Şarkısı projesi kendisi adına büyük bir şans oldu.

Kemay Sonay karakteri bir müzik şirketi sahibi ve kaybettiği popülerliğini yeniden yakalamaya çalışan bir şarkıcı olarak dizide yer aldı. Şarkıcılık kariyerine başladığı bir süreçte şarkı söyleyebildiği bir dizide yer almak ve bu şekilde ekranda görünmek Mustafa Mert Koç adına bulunmaz bir fırsattı. Ancak dizinin yeterli düzeyde reytingler elde edememesi ve 8 bölüm ekranda kalabilecek olması da aynı zamanda bir talihsizlik olarak gözüküyor.

Mustafa Mert Koç için Yaz Şarkısı dizisi hem şansın hem de talihsizliğin bir arada yaşandığı bir proje olarak akıllarda kalacak.