Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz Şarkısı dizisi Nilsu Berfin Aktaş için tam bir oyunculuk sınavı olacak!

Yaz Şarkısı dizisi Nilsu Berfin Aktaş için tam bir oyunculuk sınavı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında eğlenceli ve izleyenlere neşeli anlar yaşatacak Yaz Şarkısı dizisi 9 Temmuz Pazar akşamı başlayacak. Nilsu Berfin Aktaş dizinin kadın başrol oyuncusu ve Yaz karakteri ile de ekranda farkı bir hava yansıtacak.

Genç oyuncunun daha önceden canlandırdığı dram rollerini hatırlayan hayranları ekranda bambaşka bir Nilsu Berfin Aktaş bulacak. Yeni dizi eğlenceli bir hikayeye sahip ve Aktaş da izleyenleri neşelendirecek birçok sahne ile ekrana geliyor.

Yaz Şarkısı dizisinde Mustafa Mert Koç ile başrolü paylaşan Nilsu Berfin Aktaş, okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayaline tutunan ve o hayali gerçekleştirmeye çalışan bir karakteri canlandırıyor.

Yaz Şarkısı dizisinin fragmanını izleyenler enerjisi yüksek, heyecanlı ve ne yapacağı belli olmayan Yaz karakterinin Nilsu Berfin Aktaş için tam bir kariyer sınavı olacağını hemen fark ediyor.

Romantik komedi türündeki dizinin başarısı genç oyuncuların da öne çıkmasını sağlayacak. Mustafa Mert Koç da uzun bir aradan sonra yeniden dizilere Yaz Şarkısı ile dönüş yapıyor.

Yaz Şarkısı dizisi Nilsu Berfin Aktaş için tam bir oyunculuk sınavı olacak! 7

Benim Adım Melek dizisinde etkileyici bir dram performansı sergileyerek göze giren Mustafa Mert Koç, şimdi romantik komedi hikayesinin erkek başrolü olarak farklı bir sınav verecek.

Başrolde yer alan her iki genç oyuncu adına da Yaz Şarkısı, enerjisi yüksek, eğlenceli ve başrolün sorumluluğunu güçlü şekilde hissedecekleri bir yapım olacak gibi gözüküyor.