Ana sayfa Sosyal Medya Mustafa Mert Koç, yakın arkadaşı Çağatay Ulusoy’un desteğinden çok memnun!

Mustafa Mert Koç, yakın arkadaşı Çağatay Ulusoy’un desteğinden çok memnun!

tarafından ker_def

Mustafa Mert Koç, kendisini müziğe adamış durumda. Son yılların öne çıkan erkek oyuncularından olan Mustafa Mert Koç özellikle de Benim Adım Melek isimli dizideki performansı ile büyük bir kariyer çıkışı sergilemişti.

Ardından Bir Peri Masalı ve Yaz Şarkısı isimli dizilerde de yer alan Mustafa Mert Koç, son dönemde oyunculuk yolculuğunun yanına bir de şarkıcılığı ekledi. Çıkardığı albüm ile ses getiren ve şarkıları dillerde dolaşan Mustafa Mert Koç, şu dönemde müzik ile ilgilenmeyi tercih ediyor.

Ünlü oyuncu, hayatında her şeyin güzel gittiğini ve takipçilerinden güzel geri dönüşler aldığını açıkladı.

Oyuncu, “Bir şey üretiyorsun, onun tüketildiğini hissetmek ayrı bir heves, çok güzel bir şey. Her şey yolunda” açıklamasında bulundu.

Mustafa Mert Koç, yakın arkadaşı Çağatay Ulusoy'un desteğinden çok memnun! 7

Ünlü oyuncunun çok ilgi gören son şarkısını yakın arkadaşı Çağatay Ulusoy da sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu durumun şarkının kısa sürede popüler olmasında büyük etkisi oldu.

Mustafa Mert Koç, “Bu kadar da olmaz, sonuçta Türkiye’nin en çok sevilen oyuncularından bir tanesi. Vesile olduğu böyle bir şeye. İnsanlar arkadaşlarına destek olur. Her şey çok güzel gidiyor” dedi.