Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk’un Hande Erçel’e destek sözleri, bir gerçeği de yeniden gün yüzüne çıkardı!

Melisa Aslı Pamuk’un Hande Erçel’e destek sözleri, bir gerçeği de yeniden gün yüzüne çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melisa Aslı Pamuk’un başarılı kariyerine hayranlarının desteği de artarak devam ediyor. Her yaptığı projesi dikkatle takip edilen oyuncu, sosyal medya ortamında da sıklıkla gündemde yer alıyor.

Melisa Aslı Pamuk, Türk oyuncuların yurt dışına açılmasından memnun olduğunu ve gurur duyduğunu ifade etti. Kadınların birbirini desteklemesi gerektiğini ama bunun hep olmadığını anlatan oyuncu, meslektaşı Hande Erçel ile ilgili sözleriyle büyük beğeni topladı.

Bambaşka Biri isimli Fox TV dizisiyle yeniden setlere dönüş yapan Hande Erçel, başarılı da giden bir projede başrol kadın oyuncusu olarak yer alıyor. Erçel’in oyunculuk performansına yönelik olarak yapılan eleştiriler ise yeni dizi ile birlikte yeniden alevlendi. Sosyal medyada bu koduna büyük eleştiriler yapılırken, yurt dışındaki dizi hayranlarının Erçel’e büyük destek vermesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Melisa Aslı Pamuk'un Hande Erçel'e destek sözleri, bir gerçeği de yeniden gün yüzüne çıkardı! 7

Türkiye’de eleştirilmesine rağmen, yurt dışında projeleri adeta izleyici garantisi ile satılan en önemli oyuncuların başında da Hande Erçel geliyor. Yapımcı Faruk Turgut, genç oyuncunun tüm işlerinin yurt dışında hızlı alıcılar bulduğuna özellikle vurgu yapmış ve performansının yabancı ülkelerde hiç tartışılmadığına değinmişti.

Melisa Aslı Pamuk da meslektaşı Hande Erçel’e yönelik eleştirilerle ilgili şu ifadelerde bulundu: “Herkes klavye delikanlısı olduğu için oyuncularımızı aşağıya çekmeye çalışıyorlar. Bakıyorum çoğu zaman bunu genç kızlarımız yapıyor. Çok gereksiz, rahatsız oluyorsan izleme, yorumda yapma. Kusura bakmasınlar. Herkes işini yapıyor, kaç saat çalışıyoruz bir günde. Sen oturup beş dakikada birini aşağıya çekemezsin. Bir de ne gerek var. Kadın kadının desteği olmak zorunda. Çok kolay birisini beş dakikada ezmek, aşağıya çekmek. Yapmasınlar.”

Ünlü sanatçı Cem Karaca’nın hayatının anlatıldığı filmde başrolde yer alan Melisa Aslı Pamuk, sette çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Büyük bir heyecan içindeki oyuncu, dizinin hikayesinde Cem Karaca’nın eşini canlandırıyor.

Sinema filminin hem oyuncu kadrosunun hem de hikayesinin çok güzel olduğunu anlatan Melisa Aslı Pamuk, “İlk teklif geldiğinde hemen kabul ettim” diye konuştu.

İsmail Hacıoğlu ile başrolde yer almanın da kendisini memnun ettiğini anlatan Pamuk, partnerinin Cem Karaca’yı canlandırabilecek en iyi isimlerden birisi olduğuna değindi.

Şarkı söyleme konusunda kendisine güvenmediğini anlatan oyuncu, Hollanda’da bir komedi filmi çektiğini de müjdeledi.