Ana sayfa Sosyal Medya Yaz Şarkısı dizisinin setinde eğlence yüksek, ekip uyumu güçlü

Yaz Şarkısı dizisinin setinde eğlence yüksek, ekip uyumu güçlü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan Yaz Şarkısı isimli diziyi beğenen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Gençlik yapımı olarak öne çıkan ve yaz döneminin ateşine uygun sahneleri ile dikkat çeken Yaz Şarkısı dizisinde başrollerde Nilsu Berfin Aktaş ile Mustafa Mert Koç bulunuyor.

Oya Başar gibi usta bir ismin yanı sıra tecrübeli oyunculardan Yeşim Ceren Bozoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı Yaz Şarkısı dizisinin setinde çok güçlü bir ekip uyumu gözlemleniyor.

Özellikle iki başrol oyuncusunun setteki eğlenceli halleri kameralara yansıdı. Nilsu Berfin Aktaş ile Mustafa Mert Koç’un kısa sürede kaynaşmaları, iyi bir uyum yakalamaları ve setteki enerjileri dizinin öne çıkmasını sağlayan detaylardan birisi oldu.

Dizinin tüm ekibinin setteki uyumlu halleri, kısa sürede kaynaşmalarının kameralara yansıması da dikkatlerden kaçmadı.

Okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayaline tutulan Yaz isimli genç kadının başına gelenlerin anlatıldığı Yaz Şarkısı dizisi ile birlikte Mustafa Mert Koç da uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapmış oldu.

Şarkıcılık konusunda da kendisini geliştiren ve şarkıları ile hayranlarının dikkatini çeken Mustafa Mert Koç, bu dizinin hikayesinde de şarkıları ile izleyicileri fazlasıyla şaşırtacak gibi gözüküyor.