Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Güzel Ailem dizisinde hesap verme zamanı geldi!

Benim Güzel Ailem dizisinde hesap verme zamanı geldi!

tarafından ker_def

TRT 1 ‘de yayınlanan, güçlü oyuncu kadrosuyla ekranları dolduran “Benim Güzel Ailem” 20 Eylül Çarşamba akşamı on ikinci bölümüyle saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Her hafta birinciliği kimseye kaptırmayan “Benim Güzel Ailem” dizisinin on ikinci bölümü yine heyecan dolu olacak.

“Benim Güzel Ailem”in 12. bölümünün konusu ise şöyle: Rasim Adnan’ın gerçekten aile olma yolunda ilerlediğine günden güne inanırken Emre’nin telefonu Rasim’i kendine getirir. Rasim ev halkını toplar ve Adnan’ın kendilerine bir oyun oynadığını söyler.

Canan Adnan’ın masum olduğunu savunurken Rasim iş birlikçisi dediği Banu’nun kaçarken düşürdüğü telefonunu çıkarır.

Rasim ev halkının Adnan’ın masum olduğu konusunda kendisine direnmelerini kabul etmez ve Adnan’ı takip etme kararı alır.

Ferdi yapımcıdan aldığı avansla kızı Tanem için okul planları yapmaya başlamıştır bile. Ferdi’nin oyunculuğu hakkında çıkacak gazete haberini karı koca çok merak ediyorlardır.

Oğuz duygusal olarak emin olmak için abisinden yardım ister.

Yönetmenliğini Sadullah Celen’in, senaryosunu ise Baykut Badem’in kaleme aldığı “Benim Güzel Ailem” dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Ufuk Özkan, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Meltem Pamirtan, Serra Pirinç, Münire Apaydın, Emre Akkuş, Toprak Can Adıgüzel, Utku Çoskun, Ebrar Karabakan, Mina Sinenden, Ahmet Hakan Ünal , Özlem Kaplan ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu.”

Benim Güzel Ailem 20 Eylül Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…