Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Güzel Ailem 19. yeni bölümde kahkaha dolu anlar yaşanacak!

Benim Güzel Ailem 19. yeni bölümde kahkaha dolu anlar yaşanacak!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, sımsıcak hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Benim Güzel Ailem”, 15 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Her Çarşamba akşamı merakla beklenen izlenen “Benim Güzel Ailem” dizisinin 19’uncu bölümü heyecan ve kahkaha dolu sahneleriyle herkesi yine TRT ekranına kilitleyecek.

Benim Güzel Ailem’de bu hafta neler olacak? Adnan’ın mührü kırıp içeri girmesiyle Rasim, ne yapacağını bilemez. Canan da bu sırada her şeyden habersiz evde yemek hazırlarken kapıya resmi bir minibüs yanaşır. Adnan’ın her zamanki umursamazlığı Rasim’i öfkelendirir. Canan, tam da evine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken zabıta, mührün kırılıp içeri girildiğini fark eder ve evin kapısında bir kez daha mühür vurulur. Zabıta amiri, Rasim’e “6 aydan 3 yıla kadar hapis” deyince Rasim, fenalaşır.

Gökçe’nin intikam planıyla kendisini metruk bir depoda bulan Ferdi’nin çaresizliği, yanına gelen Gökçe’nin kendisine gösterdiği fotoğraflarla iyice artar. Gökçe’nin Öznur’la arasını bozmaya niyetli olduğunu fark eden Ferdi, Onur’a “Ne istersen yaparım” diye teklifte bulunur.

Mahmut, Oğuz ile Tuğçe arasındaki yakınlaşmayı fark edip bu durumu da Feryal’e söyler. Feryal, duydukları karşısında sevinçten havalara uçar.

Nedim, bir hayır için içerisinde neler olduğundan habersiz antika koltukların yüzünü değiştirmek ister. Yanında Adnan varken şilteyi bir kaldırır ve rulo haline getirilmiş paralar etrafa dağılır. Adnan, paraları alıp ortak iş kurmak isterken Nedim, bu fikre karşı çıkar.

Canan, gece yarısı Sina ve Damla’nın evine sessizce girer. Mum ışığında oturan yeni evlilerden Sina, “Belediye bizim de elektriklerimizi kesti efendim. Ben aslıda sandığınız gibi zengin de değilim” diye şaka yapar.

Tuğçe’nin eve geç gelmesine kızan Nedim, motosikletten inerken kızını görür. Yanındakinin Oğuz olduğunu düşünüp ona vurmaya başlar ama aslında vurduğu kişi Mahmut’tur.

Gökçe, diziye dönemeyince Ferdi’den intikamını alır. Basına sızan fotoğraflar, hem aileyi karıştırır hem de dizinin yayından kaldırılmasına yol açar.

Yönetmenliğini Levent Türkan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Baykut Badem’in kaleme aldığı “Benim Güzel Ailem” dizisinin oyuncu kadrosunda; Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Ufuk Özkan,
Melis Babadağ, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Meltem Pamirtan, Serra Pirinç, Münire Apaydın, Emre Akkuş, Toprak Can Adıgüzel, Ebrar Karabakan, Mina Sinenden, Ahmet Hakan Ünal ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu yer alıyor.

Benim Güzel Ailem, 15 Kasım Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…