Ana sayfa Dizi Haberleri Benimsin 8 Mart 4. bölüm özeti… Aian ve Aaliya iftiraya uğruyor!

Benimsin 8 Mart 4. bölüm özeti… Aian ve Aaliya iftiraya uğruyor!

tarafından zk zk
TVT ekranlarının sevilen Hint dizisi Benimsin’in 4. bölümünde Ghulam Bey kızına iftira atıldığını söylese de bunu kanıtlayamaz.

Unuttuğu telefonunu almak için geri dönen Zain, Aaliya’yı teselli etmek isterken ikili iftiraların tam ortasına düşer.

4. BÖLÜM

Süreyya Hanım, oğlu ile Aaliya arasında bir şeyler olduğundan şüphelendiği için Zain’i bir an önce Bhopal’den göndermek ister. Ghulam Bey bu durumun sebebini sorduğunda Zişan’ın dayısı, Aaliya ve Zain’i bir arada gördüğünü, onların arasında bir ilişki olduğunu söyler. Durumdan haberdar olan Usman Bey olanları duyunca bir açıklama yapması için oğlunu arar ancak Zain aceleyle evden çıkarken telefonunu unutmuştur. Kendisi hakkında konuşulanları öğrenen Aaliya büyük bir üzüntü ile masum olduğunu söyler ve odasına çıkıp ağlamaya başlar. Zain telefonunu almak için eve geri döndüğünde kimseye görünmeden eve girer. Ancak Zişan’ın dayısı Zain’in eve gizlice girdiğini görmüştür ve eline geçen bu büyük kozu hemen kullanarrak Ghulam Bey ile Usman Bey’e Aaliya’nın odasına gitmelerini söyler. Zain ve Aaliya kendilerini bu iftiradan kurtarabilecek mi?

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin, her gün saat 18:30’da Kanal 7 ekranlarında.