Ana sayfa Dizi Haberleri Benimsin 14 Mart 10. bölüm özeti… Zain ve Aliya balayına çıkıyor

Benimsin 14 Mart 10. bölüm özeti… Zain ve Aliya balayına çıkıyor

tarafından zk zk

Ekranların sevilen Hint dizisi Benimsin’in 10. bölümünde, Zain, Aaliya ile evlendiklerinden beri ilk kez onun tarafını tutar. Bu durum Sureyya Hanımı şaşırtır. Usman Bey ikiliyi balayına göndermeye karar verir. Bu sürpriz balayında neler yaşanacak?

10. BÖLÜM

Zain katıldıkları Sevgililer Günü partisinde Aaliya’nın üzerindeki elbiseye zarar verince bu durumun oradakiler tarafından fark edilmemesi için elinden geleni yapar. Bir anda kendilerini dans pistinde bulunan ikili, yaptıkları göz doldurucu dansla herkesin beğenisini kazanır. Aaliya’nın elbisesindeki sorunu fark eden Shazia, onu zor duruma düşürmek için bir fotoğraf çeker ve Sureyya Hanım’a verir. Eline geçen fırsatı değerlendirmek isteyen Sureyya bu fotoğrafı tanıdığı bir gazeteye gönderir. Ertesi gün okuduğu gazetenin manşetinde kendisini gören Aaliya bu işin arkasında Zain’in olduğunu düşünmektedir. Aaliya, Usman Bey ve evdeki misafirlere suçsuz olduğunu anlatırken Zain kendisinden hiç beklenmedik bir çıkış yapar. Diğer yandan Usman Bey, Zain ve Aaliya’yı balayına gönderir. Fahad ailenin ortak banka hesabından çektiği yüklü miktarda para ile oynadığı bahis oyunu oynamaktadır. Sureyya Hanım, Shazia ve Nefisa’yı kendisi ile birlikte hareket etmeleri için tehdit eder. Sağlık durumu kötüye giden Ghulam Bey’in tedavi masrafları için ise oldukça yüklü bir paraya ihtiyaç vardır.

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin, her gün 18:30’da TVT’de.