Ana sayfa Dizi Haberleri Benimsin 12 Mart 8. bölüm özeti.. Zain, Aaliya’dan boşanmak istiyor!

Benimsin 12 Mart 8. bölüm özeti.. Zain, Aaliya’dan boşanmak istiyor!

tarafından zk zk

TVT’nin sevilen dizisi Benimsin’in 8. bölümünde Aaliya hırsızlıkla suçlanır. Zain de bu yüzden Aaliya’dan boşanmak istediğini söyler. Sureyya ise oynadığı oyunun karşılığını almanın keyfini yaşar.

8. BÖLÜM ÖZETİ:

Aaliya, polisler tarafından konağa getirilince Sureyya ve gelinleri dışındaki herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Zain’in Aaliya’ya hırsızlık ile ilgili ithamları Usman’ın tepkisiyle karşılaşır ancak şimdi onun da aklına bir kurt düşmüştür. Zain, davetlilerin arasından sıyrılıp sahneye çıkarak Aaliya ile boşanmak istediğini söyler. Aaliya ise düşürüldüğü bu büyük tuzağın arkasında kimin olduğunu hizmetçi Chand ile yapacağı konuşmadan sonra anlar ve Sureyya’nın yanına gider. Aaliya’nın tehditlerine çok sinirlenen Sureyya, Shabana’yı arayarak kızının hırsızlık yaptığını ve Zain’in de ondan boşanmak istediğini söyler.

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin, her gün saat 18:30’da TVT ekranlarında.