Ana sayfa Dizi Haberleri Bensu Soral ile Kubilay Aka’yı siz de birbirine yakıştırdınız mı?

Bensu Soral ile Kubilay Aka’yı siz de birbirine yakıştırdınız mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camtavanlar isimli Show TV dizisinde iki genç ve enerji dolu isim yan yana geldi… Bensu Soral 4 yılın ardından yeniden dizi setlerine dönüş yapmak için Camtavanlar projesini seçti… En son İçerde dizisinde rol alan oyuncu uzun süredir ekrana dönmek istiyordu ve iyi bir proje arıyordu.

Camtavanlar dizisi genç oyuncuyu yeniden dizi setlerine çekerken, hayranları da son gelişmeden memnun… Bensu Soral’ın uzun sessizliği sonrasında seçtiği proje olması nedeniyle Camtavanlar hayranları tarafından daha çok ilgi gördü. Zira oyuncu birçok teklifi reddettikten sonra bu dizide karar kılması için güçlü sebepleri olduğu anlaşılıyor.

Kadınların iş yerlerinde fırsat eşitsizliğine uğraması konusu çerçevesinde ilerleyeceği anlaşılan Camtavanlar dizisinde Çukur’un yakışıklısı Kubilay Aka da yerini aldı… Celasun karakteri ile ekranda başarıdan başarıya koşan Aka, şimdi de yeni rolüne hazırlanıyor.

Bensu Soral ile Kubilay Aka'yı siz de birbirine yakıştırdınız mı? 7

Restoran işletmecisi başarılı bir işadamını canlandıracak olan Kubilay Aka ile Bensu Soral’ın ilk buluşması da enerji dolu oldu… İkiliyi yan yana gören hayranları, “Birbirlerine çok yakışmışlar” diyerek yeni dizi çiftini onayladı…

Senaryonun klişe olmaması ve izleyiciyi sarması en büyük beklenti… İkilinin yüksek enerjisi ve sempatisi bu buluşmanın iyi bir sonuç vereceğini ve Camtavanlar dizisinin de iyi bir proje olacağına yönelik izlenim veriyor.