Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan çok iyi seçilmiş bir dizi çifti!

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan çok iyi seçilmiş bir dizi çifti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en başarılı erkek oyuncularından birisi kuşkusuz Alp Navruz… İyi diziler seçtiği bilinen oyuncu, hikayeye ve hikayenin gelişimine bakarak aslında bu kararını netleştiriyor. Gelen tekliflerde hikayenin ileride nasıl şekilleneceğini görebildiği projeleri öne aldığı bilinen Alp Navruz, Ada Masalı dizisini seçerek önemli bir mesaj vermiş oldu.

Alp Navruz’un hayranları bu dizinin güçlü ve derinlikli bir hikayesi olduğunu zaten oyuncu rolü kabul edince hemen anladı… Navruz’un partnerinin de en son Arıza dizisinde Halide karakterinde izlediğimiz Ayça Ayşin Turan olduğu ortaya çıktı.

Ay Yapım imzalı yeni dizi Star TV için çekilecek. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hikayesini Yelda Eroğlu yazıyor…

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan buluşması çok dikkat çekici bir buluşma olacak gibi duruyor… Her iki ünlü ismin hayranları da bu yeni dizi çiftini çok beğendiklerini, çok iyi bir seçim olduğunu sosyal medyada yaptıkları yorumlarla ifade ediyor.

Alp Navruz en son Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz ile ikili olmuştu. İyi bir dizi çifti çıkmıştı.

Ayça Ayşin Turan da en son Tolga Sarıtaş ile birlikte rol aldı ve her iki isim de güçlü enerjileri ile unutulmaz bir dizi çiftine imza attılar.

Şimdi ise Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan buluşmasının heyecanı yaşanıyor. Hayranlar diziyle ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ediyor ve sosyal medyada yeni dizi çiftinin görsellerini paylaşarak mutluluklarını ifade ediyor.