Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Gökyıldız, Çocukluk dizisinde en dikkat çeken isim oldu!

Beren Gökyıldız, Çocukluk dizisinde en dikkat çeken isim oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanan Çocukluk dizisi Fox TV ekranında ilgi görmüştü. Bay Yanlış’ın final yapmasının ardından başlayan dizide toplumsal bir konu işleniyor… Çocuklara yuva sağlayan Mahir Boztepe’nin onları iyi ailelere kavuşturma çabasında yaşadıkları ekrana geliyor.

Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün’ün başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölüm reytingleri de fena değildi… Ancak hem konusu hem de verdiği mesajlarıyla Çocukluk dizisinin önümüzdeki haftalarda çok daha iyi reyting sonuçları alması bekleniyor.

Dizinin 2. bölümü de yine heyecanlı geçecek. Beren Gökyıldız’ın canlandırdığı Mavi’nin yine haklı çıktığı bir sahne var ki, izleyicileri çok etkileyecek. Dodo’yu bir aileye veren Mahir Boztepe, Mavi’nin uyarısını dinlemiyor.

Mavi, dinlemiyor ve Dodo’yu alan ailenin evini adeta basıyor. Dodo, perişan bir halde. Mahir Boztepe şaşkın, Mavi ise endişelenmekte ne kadar haklı olduğunu gösteriyor. Dizide Beren Gökyıldız’ın öne çıkan bir performansı ve hikayeye güçlü bir etkisi var. Bu da izleyicilerin dikkatinden kaçmayacaktır.

Sosyal mesajlarıyla, etkileyici sahneleriyle dikkat çeken Çocukluk dizisinin 2. bölümünden 2. fragmanı videoda izleyebilirsiniz.