Ana sayfa Sosyal Medya Bergen’in yıldızı Farah Zeynep Abdullah, tokat gibi sorulara tokat gibi yanıtlar verdi!..

Bergen’in yıldızı Farah Zeynep Abdullah, tokat gibi sorulara tokat gibi yanıtlar verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vizyona girdiği 4 Mart gününden itibaren çok ses getiren Bergen filminin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullay YouTube’da yayınlanan Burun Benim’de hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

‘Acıların kadını’ lakaplı şarkıcı Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı filmde Bergen’i canlandıran oyuncu filmin galasında giydiği kıyafet, saç şekli ve makyajıyla da çok konuşulmuştu.

Ünlü oyuncu bir hayranının, ‘Neden filmin galasına gelinin kız kardeşi gibi simli simli gittin?’ sorusunu  dalga geçerek yanıtladı. Oyuncu hayranına; “Suratıma zorla sim sürdüler, saçımı da elimi ayağımı bağlayıp ördüler, ben de sizinle birlikte gördüm o fotoğrafları” cevabını verdi.

Bergen'in yıldızı Farah Zeynep Abdullah, tokat gibi sorulara tokat gibi yanıtlar verdi!.. 7

Farah Zeynep Abdullah, ‘İlk izlenimde masum görünüyorsunuz sinsi bir yönünüz var mı?’ sorusunu ise o sırada yanında bulunan yakın arkadaşına sorarak  ‘Yok’ şeklinde yanıtladı. Oyuncu, ‘İliklerinize kadar aşık oldunuz mu?’ sorusuna ise ‘Hangimiz sevmedik!’ yanıtını verdi.

Farah Zeynep Abdullah, ‘Size acı vermesine rağmen yapmaktan vazgeçemediğiniz bir şey var mı?’ şeklindeki soruyu ise ‘Aşk’ şeklinde yanıtladı.

Farah Zeynep Abdullah’a gelen sorulardan bir tanesi de, ‘Dizi yapımcısı olsanız dizileri defalarca yarım bırakan kendinize iş verir miydiniz? sorusu oldu. Oyuncu da;  ‘Hangi diziyi yarıda bırakmışım, bunlar ilginç kafalar. Verirdim kardeşim gönül rahatlığıyla verirdim’ yanıtıyla dikkat çekti.

Farah Zeynep Abdullah’ın tüm soruları içtenlikle yanıtladığı programın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;