Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, çocuklarının fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı, meraklı bekleyiş sona erdi

Bergüzar Korel, çocuklarının fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı, meraklı bekleyiş sona erdi

tarafından kadir kadir
Bergüzar Korel - Halit Ergenç

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasım ayında üçüncü kez anne olan Bergüzar Korel, gözlerden uzak büyüttüğü çocuklarının fotoğraflarını instagram’da paylaştı, hayranlarını heyecanlandırdı.

2020 yılında doğan oğlu Han ve geçtiğimiz kasım ayında dünyaya gelen kızı Leyla ile verdiği pozları art arda instagram hesabında hikaye olarak paylaştı. Çocuklarının yüzünü göstermemeye özen gösteren Bergüzar Korel’in doğal haliyle, makyajsız güzelliği de dikkatlerden kaçmadı.

Bergüzar Korel, çocuklarının fotoğrafını paylaştı

Binbir Gece dizisinde birlikte rol aldığı meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen Bergüzar Korel, 2010 yılında doğan oğulları Ali ile ilk kez annelik duygusunu tatmıştı.

2020 yılında ise ikinci çocuğu Han’ı kucağına alan Korel, geçtiğimiz kasım ayında üçüncü çocuğu Leyla ile kız bebek sevinci yaşadı.

Bergüzar Korel lahusa fotoğrafı

Güzel oyuncu daha önce de sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını mest etmiş ve lohusalık halleri sevenlerinden güzel yorumlar almıştı. Bergüzar Korel, yorgana sarıldığı anlarını takipçileriyle paylaşarak altına; ‘Sabah makyajla uyanıp yorgana sarılmayan lohusa da ne bileyim’ yazmıştı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen başarılı oyuncu Bergüzar Korel, neredeyse yaptığı her paylaşımıyla gündem oluyor. Instagram hesabında 2.1 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Korel’in hikaye ve post paylaşımları takipçileri tarafından da ilgiyle takip ediliyor.