Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, uzun ayrılıktan sonra setlere bomba gibi projelerle dönüyor!

Bergüzar Korel, uzun ayrılıktan sonra setlere bomba gibi projelerle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bergüzar Korel, 2021 yılında yer aldığı Azizler isimli filmden bu yana setlerde yer almıyordu. Oyuncu, 2021 yılının Kasım ayında kızı Leyla’nın doğumu ile annelik sevincine bir yenisini daha kattı. O süreçte konuşulan ama hamilelik nedeniyle ertelenen Kanlı Yayın dizisi için de yeniden hazırlıklar başlatıldı.

Bergüzar Korel setlere bomba gibi projelerle dönüş yapmaya da başladı. İlk olarak Bige Önal ile birlikte 10 Saniye isimli filmin çekimleri için sete çıkan oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile de hayranlarını mutlu etti.

“6 Aylık maratonun sonunda başladık” notuyla paylaştığı fotoğraf ile 10 Saniye filmine dikkat çeken Bergüzar Korel, Ağustos ayında da Amazon Prime Video platformu için çekilecek olan Kanlı Yayın isimli dijital diziyle hayranlarına çok farklı duygular yaşatacak.

Bergüzar Korel, uzun ayrılıktan sonra setlere bomba gibi projelerle dönüyor! 8

Kanlı Yayın merakla beklenen projelerden birisi ve Bergüzar Korel de uzun süredir gündeminde olan bu işte yer almayı çok arzu etti. Yapımcının da başka bir isim ile çalışmak istememesi nedeniyle proje 2023 yılının yaz dönemine kadar ertelenmiş oldu.

Kanlı Yayın için Ağustos ayında sete çıkacak olan Bergüzar Korel’in başrolü Caner Cindoruk ile paylaşacak olması da hayranlarını çok memnun etti.

En son Maviye Sürgün isimli diziyle Show TV ekranında yer almakta olan Caner Cindoruk, tecrübeli bir isim ve Kanlı Yayın dizisinde de Bergüzar Korel ile çok iyi bir uyum sağlayacaktır.

8 bölüm sürecek olan Kanlı Yayın dizisi aslında televizyon ekranında cinayet davalarını çözen Neslihan Turhan isimli sunucunun hikayesi olarak öne çıkacak.

Yıllardır Türk televizyonlarında Müge Anlı’nın cinayet davalarını ekrana taşıması ve olayların aydınlatılmasında önemli katkılar sunması Kanlı Yayın dizisine de ilham vermiş durumda.

Bergüzar Korel, uzun ayrılıktan sonra setlere bomba gibi projelerle dönüyor! 9

Caner Cindoruk’un da hikayede Komiser Nejat karakteri ile yer alacak olması hayranlarını heyecanlandıracaktır. Maviye Sürgün dizisinde eski bir SAT komandosu olan Ali karakteri ile yer alan Caner Cindoruk, başarılarıyla sürekli gündemde olan erkek oyunculardan birisi.