Ana sayfa Dizi Haberleri Bergüzar Korel’in setlere geri dönüşü için bekletilen Kanlı Yayın dizisi çok etkileyici olacak!

Bergüzar Korel’in setlere geri dönüşü için bekletilen Kanlı Yayın dizisi çok etkileyici olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, uzun süredir ailesine vakit ayırmak istediği için televizyon dizilerinde yer almıyor. En son Vatanım Sensin dizisiyle 2018 yılında ekranda yer alan oyuncu, daha sonra sinema filmlerinde bulundu ama dizi tekliflerini kabul etmedi.

Bergüzar Korel’in yeniden dizi setlerine dönmesini sağlayacak olan Kanlı Yayın isimli dijital proje ilk olarak 2021 yılında ortaya atılmıştı. Tüm hazırlıklar tamamlanma noktasına doğru gelmiş ama Bergüzar Korel’in kızı Leyla’ya hamile olduğunun anlaşılması sonrasında proje ertelenmişti.

Bergüzer Korel, 2021 yılında doktor tavsiyesi nedeniyle dizi setlerine çıkmak istemedi, yapımcı OGM Pictures de projede ünlü oyuncu dışında başka bir oyuncu istemeyince de Kanlı Yayın dizisi için beklenmesi gerekti.

Ancak bu proje 2018 yılından bu yana dizi setlerinde görünmeyen Bergüzar Korel’in yeniden setlere dönme kararı için de etkili bir iş oldu. Amazon Prime Video platformu için çekilecek olan dizi, 8 bölümden oluşacak.

Uzun yıllardır ekranda cinayet davalarını gündeme getirerek, çözme çabası içinde olan televizyon programcısı Müge Anlı’nın ortaya koyduğu çabalar önemli bir alan açmıştı. Ekranda cinayet davalarının çözümü için ortaya konulan ve bugünlere kadar halktan büyük karşılık bulan bu program formatının diziye yansıtılmış halini Kanlı Yayın’da bulacaksınız.

Amazon Prime Video platformunun ilk Türk yapımı dizisi olması nedeniyle de Kanlı Yayın önemli bir iş olarak değerlendiriliyor. 2 yıldır dizi için Bergüzar Korel’in setlere geri dönüşünü bekleyen yapım tarafında da hazırlıklar hızlandı.

Proje tasarımını Selim Erkul‘un yaptığı, senaryosunu Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlu Kaçan yazdığı Kanlı Yayın toplam 8 bölümlük bir dizi olacak.

Neslihan Turhan isimli karakter ile Bergüzar Korel, ekranda cinayet olaylarını halka taşıyan ve bunları çözmeye çalışan bir karakter ile izleyenleri derinden etkileyecek. Televizyon sunucusu olan Neslihan Turhan, aynı zamanda yıllardır aynı çabayı ortaya koyan Müge Anlı’nın da bir benzeri olarak dikkatleri çekecek gibi gözüküyor.

8 bölümlük dizide Bergüzar Korel “Neslihan Turhan” adlı cinayet olaylarını masaya yatıran ünlü bir televizyon sunucusuna hayat verecek.

Bergüzar Korel’in hayranları da yeniden ekranlara dönüşünü heyecanla bekliyor. Özellikle de Kanlı Yayın dizisi için oyuncunun beklenmesi, 2 yıl ertelenmiş olması da projeyi dikkat çekici kılıyor.