Ana sayfa Dizi Haberleri Pandemi nedeniyle dizi tekliflerini bir bir reddeden Halit Ergenç, yeşil ışık yaktı!

Pandemi nedeniyle dizi tekliflerini bir bir reddeden Halit Ergenç, yeşil ışık yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Halit Ergenç, şu sıralarda eşi Bergüzar Korel oğulları Ali ve Han ile birlikte tatilde bulunuyor. Aile, üçüncü çocukları olan Leyla’yı da heyecanla bekliyor. 21 haftalık hamile olan Bergüzar Korel, bir kız çocuğu olacağı için hem heyecanlı hem de sürpriz bir şekilde hamile kalmasının da şaşkınlığı içinde.

Kanlı Yayın isimli dijital dizi projesinin de bu gelişme nedeniyle askıya alındığı ortaya çıktı. Çift tatilde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Halit Ergenç’e de yeni dönemde yeni bir proje olup olmayacağı soruldu. 3 çocuk babası olmaya hazırlanan Halit Ergenç, “Ben ne yapacağım 3 çocuğa bakacağım. Mecbur çalışacağım. Çok çalışmamız lazım. Şu anda kesin bir şey yok ama olacak tabii ki” açıklamasında bulundu.

Star TV ekranında 2020 yılının Kasım ayında 20. bölümü ile birlikte final yapan Babil dizisinden sonra Halit Ergenç, Azizler isimli sinema filminde yer almıştı. Henüz yeni bir dizi anlaşması bulunmayan Ergenç, gelen teklifleri değerlendirme aşamasında.

Halit Ergenç, “Babil’den sonra özellikle vakalar setlerde görülmeye başlayınca, yeni gelen tekliflere hayır demiştim. Sonuçta evde bebek var, Ali var. Kolay değil sette. Biz bir de maskesiz çalışmak zorundayız. Herkes çok dikkat ediyor ama bilemediğimiz bir hastalık, nereden nasıl bulaştığını. Bir şekilde içimize çekildik, kapandık. Şartlar el verdiği ölçüde muhakkak çalışacağım” açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu önemli projelerde yer aldı ve çok başarılı performanslara da imzasını attı. Peki içinde, hayalinde bir rol var mı? Basın mensuplarının bu sorununu yanıtlayan Ergenç, şöyle konuştu:

“Ben bir şey düşünmüyorum. Gelen projeler arasında bakınca ben bunu oynamalıyım diye hissettiğim projeleri oynuyorum. Muhteşem Yüzyıl da Binbir Gece de Vatanım Sensin de Babil de öyleydi. Yapmamın iyi olacağını hissettim. İçimde inanılmaz bir istek oluyor. Dolayısı ile öyle oluyor olay.”

Teklifin geldiğini ve içine sinen projeyi kabul ettiğini anlatan Halit Ergenç, yeni gelecek ve içine sinen bir proje olursa yer alacağını belirterek yapımcılara yeşil ışık da yaktı. Ergenç eşi ile iyi ve doğru bir projede yer alabileceklerini vurguladı.