Ana sayfa Sosyal Medya Hamilelik molası bitti, Bergüzar Korel yeni rolünde Müge Anlı’nın rakibi oluyor!

Hamilelik molası bitti, Bergüzar Korel yeni rolünde Müge Anlı’nın rakibi oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Bergüzar Korel, 3 çocuğu ve kocası Halit Ergenç ile birlikte mutlu bir aile tablosu çiziyor. Ali ve Han isimli oğullarından sonra 1,5 yaşına basan kızı Leyla ile yeniden annelik heyecanı yaşayan oyuncu, kariyerine bir süre ara vermişti.

2005 yılından itibaren dizilerde ve sinema filmlerinde izlediğimiz Bergüzar Korel, kocası Halit Ergenç ile tanıştığı Binbir Gece dizisindeki Şehrazat rolü ile akıllara yazıldı. Karadayı dizisiyle de yine oyunculuk yeteneklerini sergileyen Korel, televizyon ekranında en son 2016-2018 yıllarında Vatanım Sensin dizisiyle yer aldı. Oyuncu bu son televizyon dizisinde kocası Halit Ergenç ile bir kez daha aynı projede buluştuktan sonra yeniden televizyon ekranlarına dönüş yapmadı.

Sinemada çeşitli projelerde yer aldıktan sonra Kanlı Yayın isimli dijital dizi ile tekrar dizi setlerine dönme kararı alan Bergüzar Korel, bir ara da sahneye çıkarak tek kişilik oyun sergilemişti.

Hayranlarının yeniden dizilere dönüşünü kutladığı bir süreçte kızı Leyla’ya hamile kalması ve doktorların dizi setlerindeki yoğunluğun zararlı olabileceği tavsiyesi sonrasında Kanlı Yayın projesi de ertelenmişti.

Kızı Leyla’nın doğumundan sonra 1,5 yaşına gelmesini bekleyen Bergüzar Korel’in yeniden dizi setlerine dönmek istediği ortaya çıktı.

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve başlamak için Bergüzar Korel’in heyecanla beklendiği Kanlı Yayın dizisi için hazırlıklara yeniden başlandığı ortaya çıktı.

Setlere yeniden dönme hazırlığı yapan Bergüzar Korel, uzun bir aradan sonra tekrar kamera karşısına geçecek ve hayranları da yeni projesinin detaylarını çok merak ediyor.

Amazon Prime Video platformu için çekilecek olan bu proje aslında uzun yıllardır Türkiye televizyonlarının bir gerçeğini izleyicilere farklı bir açıdan sunacak.

Hamilelik molası bitti, Bergüzar Korel yeni rolünde Müge Anlı'nın rakibi oluyor! 7

Sabah ve öğlen programlarında cinayetleri çözme, kaybolan insanları bulma hedefiyle uzun yıllardır yer alan televizyoncu Müge Anlı’nın ortaya koyduğu formatın dizi versiyonunu Kanlı Yayın projesinde izleyeceksiniz.

Neslihan Turhan isimli bir televizyon sunucusu olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Bergüzar Korel, bir anlamda Müge Anlı’ya da rakip olmuş olacak.

Televizyonda cinayetleri çözmeye çalışan Neslihan karakteri, ünlü oyuncu açısından da çok farklı bir deneyim fırsatı anlamına geliyor.

Ayrıca Müge Anlı ile karşılaştırılacak olan Neslihan Turhan karakterinin sosyal medyada da çok etkili olabilme ihtimali bulunuyor.

Kanlı Yayın dizisiyle yeniden setlere dönüş yapacak olan Bergüzar Korel’in yaz döneminde bu proje için sete çıkması bekleniyor.