Ana sayfa Dizi Haberleri Bergüzar Korel iki müjde verdi, dizi hayranları bu işe çok sevinecek!

Bergüzar Korel iki müjde verdi, dizi hayranları bu işe çok sevinecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç ve çocukları ile birlikte Londra ile İstanbul arasında gidip geliyor. Ergenç ailesi İngiltere’ye yerleşecekleri şeklinde haberlere konu olmuştu. Ancak bunun bir yerleşme değil de iki farklı şehirde yaşama tercihi olduğu ortaya çıkmıştı.

Bergüzar Korel, İstanbul’da projeler için kameralar karşısına geçti. İstanbul ile Londra arasında gidip gelmenin yorucu olduğunu ifade eden oyuncu, yeni projeler için dönüş yaptığını söyledi.

Oyuncu, daha önce Kızlar ve Oğlanlar isimli tiyatro oyunu ile sahnede yer almıştı. Bergüzar Korel, provalara başladığını ve yeniden tiyatro sahnesine çıkacağı müjdesini verdi. Oyuncu, “Oyunumun provaları için geldim. Şimdi oyunumu oynayacağım. 2019 senesinde başlamıştım. Şimdi Ankara ile devam ediyoruz, sonra Bursa ve diğer yerleri de duyacaksınız” açıklamasında bulundu.

Kızlar Oğlanlar isimli oyunuyla çeşitli şehirlerde hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşayan Bergüzar Korel’in ikinci müjdesi ise dizi projesi ile ilgiliydi.

Bergüzar Korel iki müjde verdi, dizi hayranları bu işe çok sevinecek! 7

2016-2018 yılları arasında Vatanım Sensin dizisinde Azize karakteri ile ekranda yer alan oyuncu, daha sonra televizyon dizilerine ara vermişti. Bergüzar Korel, yeniden dizilere dönmek için niyetli olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Şu anda açıkçası okumaya başladım. Doğru zamanda, heyecanlandığım bir iş olursa artık başlayabilirim.”

Bu sözleri ile kendisinden dizi bekleyen hayranlarını memnun eden Bergüzar Korel, geçen yıl da dijitalde Kanlı Yayın isimli projede yer alacak iken, hamileliği dolayısıyla bu projesi iptal edilmişti.

İmaj değişikliği de yapan Bergüzar Korel, kısa saçlarını da terk ettiğini ve uzatarak yenilik yaptığını dile getirdi.

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon ve eşi Uğur Aslan ile bir aile gibi olduklarını da anlatan Bergüzar Korel, Vatanım Sensin’de birlikte rol aldığı Pınar Deniz’i ile, dizinin diğer oyuncularını da çok başarılı bulduğunu ifade etti.