Ana sayfa Sosyal Medya Burak Sevinç’in yeni projesi belli oldu! Müzik geçmişi olduğu bilinen oyuncu ünlü şarkıcıyı canlandıracak!..

Burak Sevinç’in yeni projesi belli oldu! Müzik geçmişi olduğu bilinen oyuncu ünlü şarkıcıyı canlandıracak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Burak Sevinç ekranlara en son ATV’de yayınlanan İçimizdeki Ateş adlı diziyle geldi. Bugüne kadar pek çok farklı projede etkili rollerle ekranlara gelen oyuncunun yeni projesi bir sinema filmi.

Ben Sana Aşık Oldum, Vurgunum, Ay Yüzlüm ve Kalbi Yaralı adlı eserleriyle tanınan Murat Göğebakan’ın hayatı film oluyor. Senaryosu Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak tarafından kaleme alınan filmde Murat Göğebakan’ı Burak Sevinç canlandıracak.

Be Man Dergisi’nin Ekim ayı sayısına verdiği röportajda, babası sayesinde çok küçük yaşta müzikle tanıştığını ve bu sayede İstanbul’a gelip müzik sayesinde bazı ortamlara girerek insanlarla tanıştığını ve oyunculuğuna adım attığını belirten oyuncu Burak Sevinç’in müzik geçmişi de şüphesiz rolünü canlandırmada kendisine avantaj sağlayacak.

Burak Sevinç'in yeni projesi belli oldu! Müzik geçmişi olduğu bilinen oyuncu ünlü şarkıcıyı canlandıracak!.. 7

Biyografi filmleri son dönemde Türk sinemasının en çok ilgi gören türleri arasında yer alıyor. Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filminden sonra çekilen Dilber Ay ve Bergen filmleri de büyük bir kitle tarafından izlendi.

Özellikle hayatını kaybetmiş ünlülerin biyografi filmleri yüksek gişe elde ediyor. Murat Göğebakan’ın hayatının anlatılacağı filmde de ünlü şarkıcının hayata tutunması, müzikle tanışması, aşk ile sınavları, ‘Ben Sana Aşık Oldum’ ve ‘Vurgunum’ diyen milyonlarla buluşmaları ile seyircisine, oğluna, eşine vedası anlatılacak. Filmin çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

Metronom Film Yapım ve CNS Productions imzasını taşıyan filmin yapımcılığını Oğuz Sözen ve Serkan Günay üstlendi. Filmin 2023 yılında vizyona girmesi planlanıyor.